Cuvîntul Tãu este o candelã pentru picioarele mele, și o luminã pe cãrarea mea. Psalmul 119:105 

Galerie Foto Slujire

In fiecare ne confruntam cu decizii pe care trebuie sa le luam, provocari care trebuiesc rezolvate si tot felul de situati care cer solutii. In ultimele luni am experimentat cat de important este sa cunoastem Cuvantul Lui Dumnezeu, si

cat de important este sa alergam la El si la rugaciune pentru pace, solutii si directie. Va multumim inca o data pentru dragostea voastra si rugaciunile cu care ne inconjurati! Dumnezeu sa va binecuvanteze in toate!

Grup de studiu
De curad am inceput primul grup de studiu biblic al credinciosilor din Daneasa. Este o mare incurajare, sa vad dupa zece ani de slujire cum Biserica lui Cristos  ia fiinta si in Daneasa. Glorie lui Dumnezeu !

Ultimele renovari
Glorie Lui Dumnezeu care ne-a dat izbanda si am reusit sa achitam ultima plata pentru cumpararea cladirii din Daneasa. Astfel cladirea a fost eliberata in totalitate de catre fostii proprietari, si am intrat in ultima faza de renovare.

Pregatire de iarna

Am inceput pregatirile pentru iarna: cumpararea lemnelor pentru Daneasa si pentru proiectele sociale.
Dumnezeu ne-a ajutat sa cumparam lemne si astfel vom putea sa le distribuim uscate pe perioada de iarna, pentru nevoile oamenilor din zona noastra.

Lucrarea cu tinerii
Cu ajutorul Lui Dumnezeu in fiecare Sambata ne intalnim in Daneasa pe terenul de fotbal unde avem diferite activitati cu tinerii si copiii din Daneasa. Ne bucuram de sprijinul vostru in rugaciune si de ajutorul pe care Dumnezeu ni l-a dat pana acuma prin sora Matilde din Germania.

Motive de rugaciune:

Constructie
Rugati-va ca Dumnezeu sa ne dea resursele necesare pentra a putea construi un depozit pentru lemne.
In luna Iulie, dupa mai multe zile foarte calduroase chiar si patruzeci de grade, am avut si cateva ploi mai puternice. Au venit ca un semnala de alarma pentru acoperisul casei din Daneasa unde locuieste familia Serbanescu. In urma rafalei in mai multe locuri in casa a inceput sa ploua. Rugati-va sa putem schimba pana in toamna tigla veche de pe casa cu tabla noua.

Copii/Tineri
Vara aceasta vom duce copii si tineri la diferite evenimente evanghelistice. Rugati-va sa le cerceteze Dumnezeu constiinta si sa se pocaiasca.

Va multumim!

Distribuie