Familia Stoica, update dec 2021

Din slujire, Stoica Marian

Slujirea in sfera darului: un cantec de lauda spre Gloria lui Dumnezeu.

Departamentul de misiune.
-Asistarea misionarilor prin ajutor umanitar.

Dumnezeu in bunatatea Lui, mi-a dat si darul adminsitrativ. Nu este darul meu prim, dar in luna Noiembrie l-am activat mai mult decat in alte luni. Prin partenerii care ne cunosc si iubesc misiunea din Olt, am primit ajutor umanitar. Putem spunem ca atat noi ca si cuplu cat si misionari, ne bucuram din plin de hala de la Pestra ( Painea ce-a de toate zilele). Mai multe puncte de misiune au beneficiat de imbracaminte si alte bunuri pt misiunea lor. Cu ajutorul Domnului am mai consolidat accesul in hala, cu piatra si pamant. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fratele Radu urmeaza sa se mute in Ianuarie in Draganesti, pentru primi pasi in lansarea viitoarelor proiecte de afacere.

Parteneri din Germania, Kubo si fratele Thomas.
Doua dintre transporturile umanitare, au venit prin intermediul fratelui Radu si partenerul sau din Germania, patronul unei firme de transport, si fratele Thomas. Fratele Thomas de aproape 10 ani, vine regulat la noi cu transport umanitar, o data sau de doua ori pe an si in preajma craciunului cu cadouri pentru copii.

Asistenta misionari prin distribuire cadouri
-Am organizat si acoperit financiar impreuna cu unul din vechii mei parteneri un transport de tir cu aproape 3000 de cadouri, si ajutor umanitar. Bucuria de a il vedea pe Dumnezeu cum ne poarta de grija si ne slujeste, am citit-o pe fetele misionarilor, in zambetele copiilor si in usile pe care el le-a deschis sa pot plati si organiza aceste slujiri. S-au mai alaturat in Dcembrie 3 echipe care au venit alaturi de noi in Stoicanesti la colindat, iar alaturi de echipa din Craiova cu cadouri pentru fiecare misionar.

Cadouri pentru Stoicanesti
In ciuda fricilor si retinerilor am putut sa desfasuram evenimentul in incinta scolii. Am reusit sa prezentam mesajul evangheliei, si adevarata semnificatie a Craciunului.

Dumnezeu m-a ajutat sa pot pregati un cadou personalizat, fiecarui cadru didactic: o agenda crestina 2022, un pix cu mesaj biblic, cartea: Vieti Transformate si o ciocolata.

Craciunul impreuna cu familia in Germania.
Andrea este in Romania de aproape 16 ani, iar eu prin prizma implicari in slujire si a avenimentelor de sarbatori, din 2003 nu am mai sarbatorit Craciunul intr-o atmosfera restransa doar cu familia. Atat eu cat si copii am sarbatorit pentru prima oara Craciunul altfel, in Germania impreuna cu socri si Andrea pentru prima oara dupa mai bine de 15 ani.

Motive de rugaciune:

  • Dumnezeu sa miste inima celor din Stoicanesti, cu care am interactionat prin evenimente.
  • Intelepciune si putere de a fi in continuare de folos prin Departament de misiune, misionarilor si oltenilor.
  • Integrarea fratelui Radu, si calauzirea Lui Dumnezeu in proiectele care vrea sa le dezvolte.
  • Finalizarea parti electrice interioare de la hala: prize iluminat interior si tablou sigurante.
  • Slujirea in sfera darului: un cantec de lauda spre Gloria lui Dumnezeu.
Distribuie

Articole Recente

Slujire iunie- august 2023 | Marian Stoica

Slujire iunie- august 2023 | Marian Stoica

Vizita în Germania Anul acesta, în cadrul vizitei mele în Germania, am avut parte de momente încurajatoare și pline de amintiri frumoase. Pe lângă...

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Draga familie in Cristos, Cu bucurie si recunostinta va scriu aceste randuri. Sunt incurajat de bunatatea lui Dumnezeu si reflectand la biruinta pe...