Familia Stoica – Update Misiune nov 2022

Din slujire, Stoica Marian

Isus le-a vorbit din nou: – Eu sunt lumina lumii. Cel ce Mă urmează pe Mine nu va umbla niciodată în întuneric, ci va avea lumina vieții.” (NTR)

 Crestin/Christianus

Numele de ,,Creștin,, este o porecla pe care ucenici au primit-o datorita mesajului și trăiri lor după învățătura lui Isus Christos. Să fii lumină este provocator, însă, satisfacția de a fi folosit de El, bucuria de a vedea gloria și rezultate în favoarea Împărăției Lui sunt mai mari decât provocările.

StoicĂneȘti

În ultimele luni, Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile, iar proiectele inițiate prind contur. Iată câteva noutăți:

7 din 7, 20:00-21:00

Acesta este un grup de rugăciune, care mijlocește in fiecare zi de Luni până Luni, minim 5 minute între orele 20:00-21:00. Dependența de Dumnezeu in slujirea din cadrul departamentului de misiune si la Stoicănești sunt prioritatea mea nr 1.

Grupul de studiu: Suflete însetate.

Intalnirile au avut loc in fiecare saptamana, iar in luna Noiembrie am terminat Evanghelia dupa Marcu. Urmatorul subiect de studiu este, Isus in Evanghelia dupa Ioan, care va incepe in luna Decembrie. Grupul este format din necredinciosi, ne intalnim in fiecare miercuri si are orientare evanghelistica.

Rugati-va pentru convertirea lor si sa creasca la un numar de minim cinci persoane. Momentan suntem eu, Alex, nea Marian, Lili si Florina.

Tineri Stoicanesti 910.

Activitatea cu tinerii are un nucleu de 3-6 tineri care sunt deschiși si participa. Startul lucrării a inceput cu Hochei pe beton, in fiecare sâmbătă. In perioada rece, continuam întâlnirile, probabil la mine acasă. Numele lor este: Adriana, Antonio, Andreea, Bianca, Cristi, Silvia.

Rugați-vă pentru mine, sa fiu înțelept sa știu cum sa fructific relația cu ei si sa fiu lumina.

Un Testament pentru fiecare casa

Proiectul continua, iar nevoie de Nou Testamente nu este acoperită. Rugati-va sa primim Nou Testamente mari cu psalmi, sau sprijin financiar pentru a le cumpăra.  Rugati-va și pentru echipele pe care le-am invitat în misiune prin colind, să răspundă pozitiv.

În luna Decembrie vom desfășura evenimente evanghelistice de Craciun prin cadouri, colinde si mesaj. Promovarea făcută in toamna, pentru cadouri de Crăciun, se va încheia pe 10 Decembrie. După aceasta data începem colectarea cadourilor pentru evenimentele care se vor desfășura in următoarele puncta de misiune:

OLT: Berindei si alte trei sate aparținătoare, Comani, Corabia, Dăneasa, Drăgănești, Măruntei, Perieți si alte 3 sate aparținătoare. DOLJ: Craiova si alte trei puncte de misiune partenere. Avem un necesar de cadouri de peste 5000.

Rugați-vă pentru:

Protecția familiei si a mea in călătoriile in tara după cadouri si in misiune.

Evenimentele de Crăciun sa decurgă după voia lui Dumnezeu.

Sa fructificam relațiile cu oamenii vizitați, slujiții si colindați. Relațiile sa fie spre Gloria Lui Dumnezeu!

Distribuie

Articole Recente

Familia Stoica, update dec 2021

Familia Stoica, update dec 2021

Slujirea in sfera darului: un cantec de lauda spre Gloria lui Dumnezeu. Departamentul de misiune.-Asistarea misionarilor prin ajutor umanitar....

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Draga familie in Cristos, Cu bucurie si recunostinta va scriu aceste randuri. Sunt incurajat de bunatatea lui Dumnezeu si reflectand la biruinta pe...

Provocarile, un test al multumirii

Provocarile, un test al multumirii

La moment de partasie si rugaciune, unde am citit Isaia 12, am avut  bucuria sa experimentez in aceasi zi raspunsul Lui Dumnezeu la rugaciune mea....