Familia Stoica – Update Misiune Sept 2022

Din slujire, Stoica Marian

Veniti la o parte… Marcu 6:31
,,4 in 1’’

Vremea si viitorul sunt in mana autorului, a carui cuprindere este la fel de imposibil, pe cat stapanirea timpului sau oprirea deznodamandului. Oprirea din alergare si reflexia asupra a ceea ce vrea Dumnezeu sa ne dea, sa ne spuna, sau sa neindrepte, este vitala.

Amintirile si clipele de bucurie ne leaga ca familie si prieteni, ne imbogateste si ne ridica din oboseala. Bucuria noastra a fost 4 In 1: timpul care l-am petrecut impreuna ca familie, alaturi de familia noastra cea pamanteasca si spiritual in Germania.

Acest 4 in 1 este un aspect prin care vreau sa descriu bunatatea Lui Dumnezeu.

,,1,, Odihna de care ne-am bucurat eu si Andrea, a fost una pe care am savurat-o din plin. Andrea a savurat-o de doua ori mai mult, prin revederea fratilor, parinitilor, cat si cea nepotilor ei.

,,2,, Pe langa faptul ca Ben-David a invatat sa inoate si a fost operat de fimoza, Iosif-TImotei cu Ruth-Naomi au fost in tabere. Aceste tabere au fost prima lor experienta intr-un context de varsta lor si prima in limba Germana.

,,3,, Impreuna cu copiii, am reusit sa facem vizite de promovare la biserici, vizite la frati deosebiti, care iubesc misiunea din Olt si pe noi. I-am incurajat si motivat sa raman alaturi de noi si misiunea din Olt.

Al ,,4,, motiv este o obligatie legala, pe care o avem fata de organizatia misionara si statul German.

Din bucurie in bucurie

Bucuria noastra continua acasa alaturi de familia noastra, spirituala si pamanteasca, aici in Romania unde stim ca Dumnezeu ne-a pus si vrea sa Il onoram. De inceputul de scoala, ne bucuram de 4 ori. Ana-Lea a inceput scoala acasa in limba Germana, Ben-David clasa I, Iosif-Timotei clasa a 4-a si Ruth-Naomi a 6-a.

O alta bucurie este faptul ca am gasit pe mama si pe tata bine sanatosi. La fel de bucurosi suntem ca am gasit cu bine biserica, fratii, iar nu in ultimul rand oamenii si slujirea.

Promovare de sezon si motive de rugaciune:

Proiecte de misiune:

1. In perioada Sept-Nov avem nevoie de echipe care pot sa ne ajute in evanghelizarea Comunei Stoicănești și în orașul Drăgănești.

-Forme de evanghelizare, mărturie personala și prin proiectul, un Nou Testament pentru fiecare casă.

2. Colindatori in perioada 12-18 Decembrie

3. Cadouri pentru evenimentele de Crăciun.

Motive de rugăciune:

1. Un grup de studiu la Stoicănești, 3-6 persoane (suntem deja 2)

2. Izbanda pentru proiectele de misiune și evangelizare de care sunt responsabil, in cadrul departamentului de misiune.

3. In urmatoarele 3-5 luni doresc sa incep întâlniri regulate cu tinerii din Stoicănești.

4. Doresc sa duc un Nou Testament la fiecare casa din Soicanesti, in perioada Septembrie-Decembrie. Am nevoie de peste 1000 de Noi Testamente.

Distribuie

Articole Recente

Familia Stoica, update dec 2021

Familia Stoica, update dec 2021

Slujirea in sfera darului: un cantec de lauda spre Gloria lui Dumnezeu. Departamentul de misiune.-Asistarea misionarilor prin ajutor umanitar....

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Draga familie in Cristos, Cu bucurie si recunostinta va scriu aceste randuri. Sunt incurajat de bunatatea lui Dumnezeu si reflectand la biruinta pe...

Provocarile, un test al multumirii

Provocarile, un test al multumirii

La moment de partasie si rugaciune, unde am citit Isaia 12, am avut  bucuria sa experimentez in aceasi zi raspunsul Lui Dumnezeu la rugaciune mea....