Viziune

Comani sa fie plin de cunostinta lui Dumnezeu, o comunitate de oameni care Il cunosc pe Dumnezeu, se inchina si duc speranta lui Cristos incepand din Comani, pana la marginile pamantului.

Foloseste orice oportunitate!

December 10, 2018

Foloseste orice oportunitate sa arati dragostea si bunatatea lui Dumnezeu!

Care este tinta lui Dumnezeu? El vrea ca nici unul sa nu piara ci toti sa vina la pocainta. Tinta lui Dumnezeu este si tinta noastra, de aceea ne folosim de orice oportunitate pentru a duce oamenilor Vestea Buna si facem totul pentru Gloria Lui.

Vizite

Binecuvantat sa fie Dumnezeu pentru oamenii care vin si se alatura noua in lucarea pe care El o face aici. O echipa din Texas condusa de fratele Wayne F si Keith W, a slujit oamenii din Comani aratand in mod deosebit dragostea lui Dumnezeu. Am vizitat oamenii in casele lor, timp in care i-am ascultat si am cautat sa ii incurajam in a pune pe Domnul la carma vietii lor  pentru ca El stie ce este mai bine pentru ei.

Intalnire pentru femei

Am avut o intalnire cu femeile timp in care surorile din America au putut socializa cu femeile din Comani, a fost impartasit Cuvantul lui Dumnezeu dar si experiente personale.

Ochelari de vedere

O alta oportunitate de care ne-am folosit in a spune oamenilor Evanghelia a fost un eveniment organizat, in care am dat oamenilor ochelari de citit, gratis. Cu acesta ocazia am stat de vorba cu multi oameni, am putut sa le spunem despre dragostea mareata a lui Dumnezeu si sa ne rugam pentru ei personal.

Incurajare

Am avut si un timp binecuvantat cu fratele Cornel si Gabi Stef. Ne-am simtit iubiti si incurajati de ei prin timpul pe care l-au pus de-o parte sa petreaca cu familia noastra.

Ziua Multumirii

Tot ceea ce avem vine din mana Domnului. In toate se poate vedea bunatatea lui Dumnezeu, bunatate care indeamna pe fiecare la pocainta. Ne-am aratat si noi ca biserica recunostinta fata de Dumnezeu prin a celebra Ziua Multumirii. A fost un timp binecuvantat, un har deosebit sa privim in urma, de-alungul anului, la cate binecuvantari a revarsat Dumnezeu peste noi si familiile noastre. Ne-am folosit de aceasta oportunitate in a invita oameni noi la biserica ca ei sa auda Vestea Buna a lui Dumnezeu. Am sfarsit intalnirea noastra printr-o masa de dragoste la care am luat parte cu totii. Slavit sa fie Dumnezeu!

Implicare sociala

Rugati-va pentru familia Vesela, in care investim de mai bine de 8 ani, ca Domnul sa lucreze in inima lor si sa le deschida ochii sa vada bunatatea lui Dumnezeu aratata fata de ei in toti acesti ani. Ei sunt o familie care beneficiaza de proiectul ,,O undita nu un peste”. Au primit un solar acum doi ani si am vazut ca a fost o mare binecuvantare pentru familia lor. Au lucrat, au muncit, Dumnezeu a binecuvantat munca lor si asa au reusit a aduca un suport financiar in casa lor, avand in vedere ca sunt o familie in nevoi. Anul acesta, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reusit sa luam inca un solar pentru ei si multumim tuturor celor care s-au implicat financiar.

Rugati-va pentru toti cei care au fost ajutati pe plan social sa vada dragostea si bunatatea lui Dumnezeu.

Sprijin in rugaciune

Deja frigul a venit si evanghelizarea pe strada, de la om la om, nu mai este asa de acesibila pentru ca oamenii sunt mai mult in interior decat in exterior, de aceea vom pune pret pe vizitele in casele oamenilor si vom pune invitatii la biserica in cutiile postale.

Rugati-va pentru lucru acesta ca  in inima oricarei persoane care va citii acea invitatie sa se nasca dorinta de a-L cunoaste pe Dumnezeu, sa se nasca o curiozitate de a stii adevarul si teama de preotul din sat sa nu aiba putere asupra lui.

Multumim tuturor celor care va rugati! Fiti binecuvantati de Cel Preainalt!

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.