Purtare de grija și dezvoltare

Purtare de grija

“ ….Ci oricare va vrea să fie mare între voi, să fie slujitorul vostru ”   Marcu 10: 43

Pentru luna Ianuarie Dumnezeu ne-a pus pe inima sa slujim mai mult pe cei din cercul nostru de influența.

Cu ajutorul asociației “Speranță pentru Comunitate” am reușit sa slujim doua familii cu lemne, doua familii din orașul Corabia. Una din familii își câștigă existenta din construcții. Nea Marin este bolnav și în vârstă. Iarna nu poate sa muncească de aceea singurul lor venit a fost ajutorul social oferit de primărie. In luna Decembrie au primit vestea ca nu vor mai primii acest ajutor. Rugați-va pentru aceasta situație !

A doua familie sunt  suferinzi și tot venitul lor îl cheltuiesc cu medicamentația necesara. Asa ca nu își permit sa cumpere lemne pentru iarna.

In decursul anilor Dumnezeu ne-a ajutat sa dezvoltam o relație cu unii creștini care s-au implicat la un moment dat în lucrarea din Corabia.

Una din aceste persoane este Jemima, o tânăra din Germania care a fost sensibilizata de Dumnezeu sa ajute lucrarea cu copii,dar și sa ușureze situația unei  familii. Am reușit sa cumpăram mâncare pentru aceasta familie.

Scopul acestei slujiri este ca ei sa vadă dragostea lui Dumnezeu.

Dezvoltare

Foarte mult timp am înălțat rugăciuni spre Dumnezeu pentru a ma ajuta sa recrutez oameni pentru echipa de slujire din lucrarea de misiune din Corabia. Treptat Dumnezeu ma pus în situații de a înțelege ca îmi lipsește abilitatea de a administra o echipa.

In luna Ianuarie au fost doua ocazii în care Domnul m-a învățat prin modele cum se coordonează o echipa.  Una din situații a fost acea când pentru o săptămână am fost  la o conferință de echipare despre predicare. La aceste întâlniri au fost multe ateliere de lucru în care era desemnat un lider pentru cele 4 grupe de lucru. Am învățat multe despre coordonarea echipei uitându-ma la felul cum au reușit și alte echipe sa realizeze sarcinile date.

Rugați pe Domnul secerișului sa scoată lucrători și sa ma pregătească pe mine pentru coordonarea lor.

Distribuie