Imparatia Lui Dumnezeu din inimi spre marginile pamantului

Din slujire, Stoica Marian

Semănătorul a ieșit să-și semene sămânța… Luca 8:5

Si ce alta bucurie mai mare pot avea, ca slujitor, decat aceea de a fi de folos pentru largirea imparatiei Lui. Spre slava si Gloria lui sunt toate. El ne-a dat si puterea, izbanda si resursele necesare.

Departamentul de misiune

Samanta Buna

Acest proiect este o resursa prin care raspundem nevoilor oamenilor: spiritual- prin daruirea devotionalului Samanta Buna; fizic – oferind trei pliculete de seminte de legume. Gradinaritul este o sursa de sustinere pentru multe persoane. Aceste resurse au ajuns in punctele de misiune si filialele Biserici Speranta din Draganesti-Olt. Promovarea acestui proiect, a avut loc in Februarie si a durat 10 zile. In acest timp, am cautat atat persoane cat si Biserici, care sa se implice prin rugaciune, s participare in distribuire sau prin donatii. Anul acesta s-au distribuit peste 3000 de pliculete, costul final per pachet, fiind de 15 RON.

Echipe

In lunile februarie si martie, am fost vizitati de frati care ne-au ajutat in evanghelizare, dar si oferind ajutor umanitar venite din Germania si din Romania. In promovara din februarie, am cunoscut un frate care ne-a vizitat din Arad, impreuna cu un alt frate. Dorinta lor, este sa revina semestrial in misiune, alaturi de noi ca familie. Impreuna cu ei, am incheiat proiectul Samanta Buna. Timpul cat am slujit impreuna, a fost incurajator pentru biserica si pentru familia noastra.

O alta vizita, in martie, a fost a fratelui Ilie. Impreuna cu fratele din Sibiu, am distribuit Nou Testamente si am vorbit cu oamenii pe strada. Prin ajutorul umanitar din Germania, am primit biciclete pe care le-am distribuit impreuna. Slujirea umanitara are loc regulat si consta in administrarea de bunuri pentru care sunt distribuite impreuna cu sora Mariana Vlad si cu sotia mea, Andrea.

O alta echipa care ne-a vizitat, a fost din Germania. Fratii au venit cu dorinta de a cunoaste misiunea din sudul Romaniei. A fost o bucurie sa ii cunoastem si sa se intalneasca cu frati slujitori pentru a cunoaste misiune si Biserica.

8 Martie

Anul acesta, evenimentul pentru femei din luna martie, a luat forma de vizite acasa la diferite doamne din Stoicanesti. Au primit de la Andrea flori si o promisiune spirituala frumoasa.

Slujirea echipei Craiova – Pentru o vreme

Echipa de slujire din Craiova a intrat intr-un nou sezon al lucrarii. Aceast lucru implica, pentru o vreme, preluarea catorva slujiri. La soclicitarea pastorului coordonator Raul Costea, am preluat coordonatrea echipei de misionari. Responsabilitatile mele noi: asistarea misionarilor in intelegerea fisei postului si aplicarea ei, asistare la solicitare pe teren alaturi de ei, echipare si conducerea timpului administrativ de marti dimineata, incepand cu ora 09:00 si intelegera filozofie de lucru a Bisericii Speranta.

Motive de rugaciune

  • Putere fizica si intelepciune pentru vata si slujirile de sezon
  • Protectia familiei si sanatatea mamei mele
  • Proiectele de care sunt responsabil

Distribuie

Articole Recente

Familia Stoica, update dec 2021

Familia Stoica, update dec 2021

Slujirea in sfera darului: un cantec de lauda spre Gloria lui Dumnezeu. Departamentul de misiune.-Asistarea misionarilor prin ajutor umanitar....

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Draga familie in Cristos, Cu bucurie si recunostinta va scriu aceste randuri. Sunt incurajat de bunatatea lui Dumnezeu si reflectand la biruinta pe...

Provocarile, un test al multumirii

Provocarile, un test al multumirii

La moment de partasie si rugaciune, unde am citit Isaia 12, am avut  bucuria sa experimentez in aceasi zi raspunsul Lui Dumnezeu la rugaciune mea....