fbpx

Împărtășind Evanghelia- Newsletter Octombrie 2022

Oct 29, 2022Daneasa, Din slujire

Fiți binecuvântați dragi frați și surori în Hristos!
Am avut onoarea sa ne bucuram în partasie cu fratele Simonel din Canada,și de asemenea biserica din care face parte și sunt implicați în lucrarea Domnului din Daneasa ,sa împărtășim evanghelia celor care frecventează programul de închinare al bisericii și discuții libere în care au putut pune întrebări și au primit Cuvânt din Scriputura !
Dam Slava Domnului pentru acest timp binecuvântat în care am putut lua și masa împreună, și toți acei care au venit s-au bucurat împreună cu noi!
Domnul fie Glorificat și Lăudat pentru bunătatea și binecuvântările pe care El ni le dăruiește!

Va mulțumim pentru rugăciunile înălțate,pentru ca ne sunteți alături ,va mulțumim de asemenea pentru susținerea financiara de care este de mare folos în lucrarea Domnului!
Va indemnam sa continuați sa ne țineți în rugăciunile dumneavoastră și Domnul Isus sa lucreze și sa cerceteze inimile oamenilor ca sa vina la pocăință!

Am avut binecuvantare și bucuria prin Harul Domnului sa facem
“Sărbătoarea Mulțumirii” pentru prima data în Daneasa!
Am mulțumit Domnului pentru Harul bogat pe care El ni-l l-a daruit prin diferite moduri:Cuvantul Lui bogat pentru sufeletel noastre ,sănătate in trup si psihic,credincioasa Lui peste noi și lucrarea Lui din Daneasa,prin binecuvântările cerești și duhovnicești, financiar și material ,bogăția prin legume,fructe,alimente,pâinea cea de toate zilele și pentru fratii pe care Domnul ni pune la dispoziția lucrării Sale pentru a încuraja,sprijinit atât moral cât și spiritual ,financiar și de asemenea pe teren !

Suntem multumitori Domnului pentru tot ce El dăruiește și împlinește!
Slava Lui și binecuvântat fie Numele Său în veci, Amin!

Acesta este motivul de rugăciune, ca toți acei ce frecventează programul de in inchinare,apartinatorii ,Dumnezeu sa ii cerceteze și sa vina la pocăință!

Va mulțumim și El sa va binecuvinteze!

Noi dar, suntem trimiși împuterniciţi ai lui Hristos; și, ca și cum Dumnezeu ar îndemna prin noi, vă rugăm fierbinte, în Numele lui Hristos: Împăcaţi-vă cu Dumnezeu! Pe Cel ce n-a cunoscut niciun păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El.

2 Corinteni 5:20-21

Articole Recente

Vestind evanghelia copiilor și tinerilor

Vestind evanghelia copiilor și tinerilor

Isus a chemat la Sine pe copilași și a zis: „Lăsaţi copilașii să vină la Mine și nu-i opriţi, căci Împărăţia lui Dumnezeu este a unora ca ei." Luca...

Vestea Buna este  pentru toți

Vestea Buna este pentru toți

Vestea buna este  pentru toți, pentru copil, tânăr și adult.Fiți binecuvântați dragi frați și surori în Hristos ! Prin Harul Sau și cu ajutorul...

Binecuvântare cereasca

Binecuvântare cereasca

Ieremia 17:7"Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul și a cărui nădejde este Domnul!" Pace dragii nostri, Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru...

Dumnezeu este cu tine în suferință

Dumnezeu este cu tine în suferință

Psalmul 16:1-2 Păzește-mă, Dumnezeule, căci în Tine mă încred!Eu zic Domnului: „Tu ești Domnul meu, Tu ești singura mea fericire!” Pace dragilor și...