Împărtășind Evanghelia – noiembrie 2022

Dec 2, 2022Daneasa, Din slujire

Bucurie în urma slujirii 

Matei 28:19-20 “Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Si invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului”! Amin.

Este bucurie mare în cer si pe pământ atunci când un suflet este scăpat din mana celui rău și primește mântuire prin jertfa Domnului nostru Isus Hristos. Slăvit sa-i fie Numele!

Ne bucuram sa va putem împărtăși bucuria pe care am exerimentat-o în ultimele luni, cu o tânără despre care v-am mai povestit și care a dus multe lupte spirituale în a-L urma pe Hristos!  Valentina Vlad, are 22 ani si este o  tânără care face parte dintr-o familie cu o situație grea – 5 copii, fără părinți! De 1 an de zile în care a avut multe lupte spirituale și încercări mari, cu urcușuri si coborâșuri, mai  ales după moartea mamei lor, în luna  februarie a acestui an, s-a hotărât pentru Domnul! În acesta această vară, am organizat o tabără in care sa poată participa 10 tineri dintre care și Valentina!

In tabără, tinerii au auzit Evanghelia, au studiat Cuvântul iar 3 l-au primit pe Domnul în viețile lor. Au fost cercetați de Duhul Sfânt si bucuria mare a fost că la întoarcere din această tabără, au luat hotărârea de a se boteza !

Ne-am bucurat enorm de mult pentru ea și familia ei, pentru mărturia ei dar si pentru sora ei, Mariana, care a investit în ea și a învățat-o din Scriptura. De asemenea, și pentru noi, cei care am încurajat-o sa se apropie de Domnul prin rugăciune, întâlnirile in care aveam studiu de grup dar si studiu personal, ne-am bucurat sa vedem hotărârea ei de a-L urma pe Hristos si de a proclama acest lucru si in apa botezului fără nici o ezitare. Am văzut determinarea si bucuria din sufletul in slujirile ulterioare in care a fost implicata – evenimente evanghelistice cu tineri  dar si in rugăciunile ei înălțate pentru tineri.

Domnul Isus sa o binecuvânteze, sa o întărească pe calea Domnului și sa fie o mărturie vie atât în familia ei cât și în societate!

Motive de rugăciune:

  • rugati-va pentru Valentina ca Dumnezeu sa o binecuvânteze cu putere, înțelepciune, biruințe în încercări și un soț după voia Lui.
  • cât mai multe suflete sa vina la Domnul, sa audă cuvântul, sa se pocaiasca și sa fie integrați în biserica lui Hristos
Distribuie

Articole Recente

Misiune de la om la om

Misiune de la om la om

În nimeni altul nu este mântuire, căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi. Faptele Apostolilor 4:12 Este...

Zidim, cladim si ne bucuram

Zidim, cladim si ne bucuram

Evrei 3:6Dar Hristos este credincios ca Fiu, peste casa lui Dumnezeu. Si casa Lui suntem noi, daca pastram pana la sfarsit increderea nezguduita si...

Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Temeti-va numai de Domnul si slujiti-I cu credinciosie, din toata inima voastra, caci vedeti ce putere desfasoara El printre voi.  1 Samuel...