Informare Iulie 2019 Comani

Aug 10, 2019Alexe Costea, Din slujire

Raspunde DA, la chemarea Lui Dumnezeu de a-i slujii pe altii

1 Corinteni 3:9 spune: ,,Caci noi suntem lucratori impreuna cu Dumnezeu”…si ma gandeam ce important este sa avem aceasta onoare pe care Dumnezeu ne-o da Nu conteaza din ce tara esti sau ce culoare are pielea ta, daca esti indraznet sau nu, daca te pricepi sau nu etc.  Dumnezeu se poate folosi de oricine vrea sa se lase folosit de El.

La inceputul lunii, am gazduit 2 familii, Kabelo si Claska, si Hercule si Ina din Nigeria, Africa de Sud.A u venit impreuna cu Guy si Cindi Madema.  o echipa cu care am si avut bucuria sa lucrez nu numai sa-i gazduiesc. Am fost incurajati vazandu-i alaturi de noi, cu dorinta de a ne sprijinii in lucrarea pe care o facem spre Gloria lui Dumnezeu. Am facut vizite, VBS cu copiii si am petrecut timp impreuna ca familie lor,  discutand diferite aspecte din lucrare pentru care ne-am si rugat.

Atunci cand te lasi folosit de Dumnezeu in lucrarea Lui, El nu numai ca lucreaza in vietile celor in care investesti, dar lucreaza si in inima ta, ceea ce este extraordinar.
Au fost situatii cand am mers in vizita sa incurajam familia respectiva dar la sfarsit am realizat ca si eu am fost unul din cei pe care Dumnezeu i-a incurajat.
Domnul este bun si El ne cunoaste inimile mai bine decat oricine. Daca de oamenii te mai poti ascunde, de Dumnezeu nu ai nici o sansa.

Am avut bucuria in a gazdui si o echipa de frati si surori din Clevland, condusa de fratele Valentin Tent. Oameni care au spus DA, atunci cand Dumnezeu le-a facut chemarea de a sluji in Oltenia.

Presedintele organizatiei din care fac parte, Parteners in Evangelism International (PIEI), Cornel Stef, a adus o echipa de frati si surori din biserica din care face parte, Liberty Church, si am avut bucuria de a gazduii o parte din ei. Multumim lui Dumnezeu pentru implicarea lor in viata noastra dar si in lucrarea pe care o facem. Am simtit dragostea lui Dumnezeu prin ei si am fost incurajati sa vedem deasemenea dorinta lor de a ne sprijinii in lucrarea de aici. Atat sotiile cat si noi barbatii,  ne-am simtit rasfatati vazand atentia acordata noua ca misionari.De cele mai multe ori, suntem cu totii focalizati pe cei care nu-L cunosc pe Dumnezeu si cautam cat mai mult sa investim toate resursele in directia aceasta, dar atunci cand cineva vine si cauta sa se ocupe de tine realizezi ca este un rasfat pentru tine un astfel de timp. Multumim frumos si Domnul sa rasplateasca fiecaruia.

,,Caci noi suntem lucratori impreuna cu Dumnezeu“….si asta vrem sa fim pana la sfarsitul zilelor noastre.

Motive de rugaciune:

– Intelepciune in orice lucru
– protectia familiei noastre
– Un microbuz pentru lucrare- avem nevoie pentru transportul oamenilor in diferite situatii dar si atunci cand sunt echipe mai mari pentru transportul lor fie
– Vrem sa cumparam proprietatea de langa biserica – resurse financiare

 

POZE DIN SLUJIRE

[simple_google_photos_grid album-url="https://photos.app.goo.gl/qLXBBzunhxwajthh6" number-photos="12" number-photos-per-row="2" cache-interval="3"]
Distribuie