Informare Iunie 2019 Comani

Jul 2, 2019Alexe Costea, Din slujire

Provocari

Uneori Dumnezeu iti lanseaza anumite provocari si nu te obliga sa le accepti. Daca o faci, la sfarsit iti dai seama cat de binecuvantat ai fost prin faptul ca ai ales sa raspunzi pozitiv la ceea ce El iti pune in fata. Belsug de binecuvantari are Dumnezeu pregatite pentru toti cei care aleg sa urmeze planurile Lui. Si nu ma refer la un belsug material, ci la cat de binecuvantat esti spiritual, imbogatit in inima ta, in relatia ta cu Dumnezeu si cu cei din jurul tau.

In urma cu ceva timp, Cornel Stef, presedintele organizatiei PIEI, organizatie din care fac parte, m-a intrebat daca pot gazdui pentru 2 saptamani o familie. Nu cunosteam familia respectiva si nici ei nu ne cunosteau pe noi. Un singur lucru am stiut inca de la inceput, ca sunt o familie cu 6 copii, ale caror varste nu le cunosteam. Imediat ne-am gandit la aspectul acesta, avand in vedere ca si noi avem 4 copii. Daca Domnul ne-a pus inainte lucrul acesta, ne incredem in El, si am fost curiosi sa vedem cum va lucra Dumnezeu.

La sfarsitul lunii mai, inceputul lunii iunie, i-am intalnit si aveam sa descoperim o familie minunata, niste oameni deosebiti, dar mai presus de toate, a fost acel sentiment launtric, pe care numai Duhul lui Dumnezeu poate sa-l  aduca, cel de familie. Am avut bucuria  sa lucram impreuna in comunitatea noastra, mergand in vizite, slujind copiii si femeile.  Am putut sa cunoastem persoane noi, sa ne rugam pentru oameni, sa le ascultam framatarile si i-am incurajat in a-L cauta pe Dumnezeu, Cel care iti da nadejde, speranta, pace, bucurie dar mai presus de toate mantuirea.

Lasa-te pe mana lui Dumnezeu si vei fi uimit de felul in care El lucreaza!

Oportunitate

Dumnezeu a vrut sa Isi arate dragostea fata de oamenii din Comani inca o data. Evanghelia a fost vestita si oamenii au auzit din nou, de modul in care pot fi mantuiti. Am organizat un eveniment la Caminul Cultural. Un Cor din America a cantat spre lauda lui Dumnezeu cantari crestine su au adus marturii ale felului in care au fost schimbate vieti dar si un mesaj din Cuvant.

Rugati-va ca Domnul sa lucreze in continuare in inima oamenilor si ei sa se lase schimbati in mintile si in inima lor.

Suntem multumitori tuturor celor care vin alaturi de noi si stim ca fiecare dintre noi suntem chemati la a slujii intr-un fel sau altul pentru largirea Imparatiei lui Dumnezeu. Depinde de cat de disponibili suntem noi in a ne lasa folositi de El. Fie ca esti omul care lucrezi pe campul de misiune, fie ca esti cel care sustii in rugaciune, fie ca esti cel care vorbesti despre noi la altii si incerci sa promovezi lucrarea din Comani, sau poate scrii cate un mesaj de incurajare care vine exact atunci cand avem nevoie, fie ca esti cel care sustii financiar familia noastra sau un proiect al lucrarii, cu totii suntem la fel de importanti in lucrarea lui Dumnezeu. Suntem la fel de valorosi si este nevoie de fiecare dintre noi.

Daca ceea ce faci pentru lucarea lui Dumnezeu, faci cu credinciosie, vei fi rasplatit cu siguranta pentru ca Domnul asa promite.

Multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare dintre voi. Fiti binecuvantati!

Motive de rugaciune:

– Intelepciune in orice lucru
– protectia familiei noastre
– un microbuz pentru lucrare- avem nevoie pentru transportul oamenilor in diferite situatii dar si atunci cand sunt echipe mai mari pentru transportul lor fie
– lucrarea cu femeile- mantuire lor dar si intelepciune sotiei mea in a stii cum sa se apropie mai mult de ele
– vrem sa cumparam proprietatea de langa biserica, pentru noi (resurse financiare)

 

POZE DIN SLUJIRE

[simple_google_photos_grid album-url="https://photos.app.goo.gl/PeF5yw22aaQ2jb2L9" number-photos="12" number-photos-per-row="1" cache-interval="20"]
Distribuie