Informare Sept-Oct 2019 Comani

Nov 10, 2019Alexe Costea, Din slujire

In calitate de copil al lui Dumnezeu, care este preocuparea ta pe acest pamant ?

Este bine ca din cand in cand sa ne facem o analiza a inimilor noastre, in lumina Cuvantului lui Dumnezeu, si sa vedem de ce anume suntem preocupati mai mult in umblare noastra pe acest paman. Ne preocupa mai mult ceee ce este trecator si pamantesc, sau ceea ce Dumnezeu ne-a incredintat sa facem cat timp traim in mijlocul oamenilor? Cautam noi sa implinim mandatul pe care insusi Domnul Isus l-a dat ucenicilor, acela de merge si de a face ucenici? La asta ne cheama Domnul Isus pe fiecare dintre noi si El ne promite, conform Faptelor Apostolior 1:8, ca nu ne va lasa sa facem asta singuri ci puterea Lui ne va insoti pretutindeni.

Implinirea acestui mandat pe care Domnul Isus ne-a dat cautam si noi sa punem in practica prin toate activitatile pe care le facem aici in Comani.Cautam in mod constant sa implinim nevoia spirituala a oamenilor prin evanghelizari intentionate,vizite in casele lor unde prezentam evanghelia,cautam sa cunoastem noi persoane de contact,facem programe cu copii,facem diferite evenimente de-a lungul anului unde incercam sa atingem toate categoriile de oameni(femei,barbati,copii)si nu in ultimul rand credem ca rugaciunea este arma de care ne putem folosii fara limita.Suntem uimiti cum Dumnezeu ne scoate, aproape zilnic ,in cale diferite ocazii de slujire a oamenilor din comunitatea in care lucram pentru Dumnezeu.Prin toate aceste slujiri nu vrem sa fim decat un indicator care arata spre dragostea si bunatatea lui Dumnezeu.

Tineri din Cluj

Impreuna cu o echipa de tineri din Cluj am avut harul sa slujim oamenii cu care lucram si in care investim, cu nadejde si credinta ca Domnul va lucra in inimile lor. In cadrul serviciului de dumninica, am sarbatorit impreuna cu biserica ,,Ziua Multumirii”, finalizand serviciul cu o masa de dragoste.

Echipare Personala

Luna aceasta am fost binecuvantat sa iau parte, impreuna cu sotia mea, la o conferinta unde s-a vorbit despre  ucenicizare. Dumnezeu ne-a incurajat inimile si Ii suntem multumitori pentru timpul acela. Aveam nevoie sa fim incurajati si ce minunat este cand vezi cum Dumnezeu vine in ajutorul tau atunci cand inima iti este framantata.

Rugati-va pentru noi! 

Sa fim in continuare o lumina, sa vestim Evanghelia indiferent de felul in care oamenii primesc. Dumnezeu sa ne pazeasca de atacurile celui rau si Duhul Lui sa dea viata acelora care sunt morti in pacatele lor.

Va imbratisam cu drag si va  multumim ca nu obositi in a ne purta in rugaciunile voastre, atat pe noi ca familie cat si lucrarea  in care slujim.

Multumim si pentru efortul financiar al celor care daruiti. Dumnezeu nu ramane niciodata dator si credem ca El va rasplati implicarea voastra.

 

POZE DIN SLUJIRE

[simple_google_photos_grid album-url="https://photos.app.goo.gl/eNiYnNuV4yUbMVGBA" number-photos="12" number-photos-per-row="6" cache-interval="3"]
Distribuie