Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Apr 10, 2023Daneasa, Din slujire

Temeti-va numai de Domnul si slujiti-I cu credinciosie, din toata inima voastra, caci vedeti ce putere desfasoara El printre voi.  1 Samuel 12:24

Dragostea Domnului sa fie in, si prin voi iar binecuvantarea Domnului sa fie peste fiecare dintre noi in lucrul incredintat de El. Cu bucurie slujim Domnului si oamenilor cu care dorim sa intarim relatii, sa ii incurajam atunci cand trec prin deznadejde si sa le facem cate o bucurie sprijinindu-i in nevoile lor.

Am vizitat cateva familii si L-am laudat pe Domnul prin rugaciune, cantari si marturii personale. Sunt 4 vaduve pe care le-am vizitat si ne dorim sa le aratam dragostea lui Dumnezeu oferindu-le alimente – lucruri mici, dar foarte importante pentru ele. Incercam sa le sprijinim si in procurarea medicamentelor sau cu transportul la spital de care au nevoie.

În aceasta slujire, dam slava Domnului pentru dragostea Marianei. Ea face parte din echipa noastra si slujeste cu bucurie prin ajutorarea sociala. De asemenea, merge cu fiecare dintre ele oriunde au nevoie iar noi o sprijinim in aceasta lucrare. Domnul sa fie laudat prin viata ei si slujirea ei si El sa o  binecuvinteze!

Impreuna cu copiii, am distribuit prin sat Samanta Buna (Devotionale crestine) si calendare, alaturi de plicuri cu seminte pentru gradina. Copiii s-au bucurat mult sa poata slujii pe Domnul prin acest eveniment.Glorie Lui, caci astfel invata si ei sa-L slujeasca pe Domnul din toata inima.

Ma bucur sa pot sluji in Biserica Speranta, biserica din care facem parte, prin predicarea Scripturii. Dam Slava Domnului pentru toata puterea si pentru calauzirea Sa in lucrarea Lui.

Avem bucuria  ca in fiecare duminica sa studiem Scriptura din cartea Romani. Prin citire, punand intrebari si dand raspunsuri, pentem intelege Cuvantul Domnului mai bine. Multumim Lui pentru ca lucreaza la inimile fiecarei suflet! Domnul Isus sa ii binecuvinteze si sa le cerceteze inimile spre pocainta!

Va multumim pentru toata sustinerea oferita prin rugaciune si sprijin financiar. Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va binecuvinteze!

Motive de rugaciune:

  1. Rugati-va pentru noi si Mariana, sa avem intelepciune, pricepere si calauzire pentru ca lucrarea Domnului  sa prospere biserica sa creasca in intelepciune si cunoasterea Scripturii.
  2. Protectie spirituala peste familiile noastre
  3. Dumnezeu sa cerceteze persoanele care vin la programe sa ia hotararea  de a-L urma pe Hristos dintr-o inima curata.
  4. Sustinere financiara pentru noi ca familie dar si ca echipa
  5. Sustinere financiara pentru lucrarea Domnului, pentru intalnirile regulate si pentru evenimentele organizate .

Domnul Isus sa va binecuvinteze si harul Sau sa va fie de ajuns!

Distribuie

Articole Recente

Misiune de la om la om

Misiune de la om la om

În nimeni altul nu este mântuire, căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi. Faptele Apostolilor 4:12 Este...

Zidim, cladim si ne bucuram

Zidim, cladim si ne bucuram

Evrei 3:6Dar Hristos este credincios ca Fiu, peste casa lui Dumnezeu. Si casa Lui suntem noi, daca pastram pana la sfarsit increderea nezguduita si...