Lucrarea Digitala Cu Copiii

May 5, 2020Din slujire, Veronica Palcau

Social Media

Social Media este un vehicul puternic pentru împărtășirea Evangheliei lui Isus Hristos. Este un instrument excelent care are un potențial extraordinar pentru a ajuta la a face diferențe reale în viața copiilor.

După cum stiti, din moment ce ne aflam in restrictii de carantina, am inceput sa lucrez cu copiii într-un mod diferit, lucrarea cu copiii pe partea digitala. Dumnezeu ne-a pus ajutat si in aceste vremuri sa ne folosim si tehnologie.

In fiecare saptamana pregatesc programe pentru copii, cum ar fi: cantece, lectii biblice, versete biblice, uneori solicit si alte prsoane sa pregateasca povestioare din Biblie, si de asemenea impreuna cu alte doua persoane din echipa am inceput teatru de papusi evanghelistic.

Uneori provoc copiii sa imi trimita videoclipuri scurte, fie cu versete biblice ce le invata atunci cand se pregatesc, fie cu povestioare biblice, apoi imi trimit la numarul meu de Whatsapp pentru a-i premia. Bineinteles ca atunci cand merg sa ii vizitez pentru a le inmana premiile, merg protejata cu masca, manusi si respectand distantarea. Acest lucru ii motiveaza pe mai multi copii sa se uite la videoclipuri si ma asigur ca inteleg mesajul Evangheliei.

Dar o data cu aceasta, scopul meu, cu ajutorul lui Dumnezeu, este ca in viitor sa incep un nou grup de copii in orasul Craiova Cred ca asta este o oportunitate buna in a forma un nou grup. Pana in momentul de fata, sunt cativa copii care mi-au trimis deja cateva videoclipuri cu versete si povestioare pe care le-au invatat.

Chiar si parintii imi trimit mesaje incurajatoare in timp ce urmaresc videoclipurile cu copiii lor!! Este cu adevarat miraculos ca Dumnezeul nostru poate folosi un videoclip pentru copii pentru a-i incuraja si pe parinti intr-un astfel de timp de incercare pentru lumea noastra. Dumnezeu este bun si sunt foarte recunoscatoare lui Dumnezeu pentru lucrarea Lui.

Motive de rugaciune:

  • Rugati-va ca Domnul nostru sa ma ajute in continuare cu putere si intelepciune pentru de a ajunge la acesti copii cu Evanghelia prin intermediul media.
  • Pentru protectia atat a copiilor cat si a parintilor in perioada aceasta de pendemie.
  • Rugati-ca pentru copii sa aiba o intelegere clara a Evangheliei

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/a61CbKhhRto6AMJ26″ number-photos=”10″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”0″]

Distribuie

Articole Recente

Slujire Aprilie 2023 – Veronica Crăciun

Slujire Aprilie 2023 – Veronica Crăciun

Eveniment special de Paste!  Vreau sa aduc in primul rand multumiri Bisericii Speranta Draganesti pentru sustinere in rugaciune, atat pentru mine, cat si pentru activitatile pe care le fac in Craiova.  Recent, impreuna cu Laura si Ana Costea, am organizat...

Noutăți din lucrare cu copiii- Craiova

Noutăți din lucrare cu copiii- Craiova

Inainte de a impartasi despre ceea ce a facut Dumnezeu in ultima perioada in viata mea, as dori sa va multumesc mult pentru rugaciunile voastre, ca sunteti fratii mei in Cristos si impreuna ducem Imparatia lui Dumnezeu si la alti oameni care nu-L cunosc. Multumesc ca...

Nu cred până nu văd ce scrie în Biblie

Nu cred până nu văd ce scrie în Biblie

"Nu cred până nu văd ce scrie în Biblie" - Rareș (copil care participa la programele de copii).  În ultimele luni, deși am fost implicată în multe activități diferite, m-am concentrat în primul rând pe lucrarea cu copiii. Cred că copiii noștri sunt cheia pentru...