fbpx

Pace voua! Luna Mai a fost o luna aglomerata cu multa activitate. Avem multe lucruri sa va impartasim!

Constructie

Spre sfarsitul lunii Mai, am turnat fundatia pentru viitoarea cladire multifunctionala viitoare. Este o mare bucurie pentru noi sa vedem raspunsul rugaciuniior – o cladire unde va fi locul de intalnire al bisericii, un spatiu care va putea gazdui mult mai multe personae. Inca mai avem mult de, dar Dumnezeu va lucra potrivit cu timpul Sau.

Rugati-va sa fim rabdatori si plini de credinta cu privire la resursele necesare pentru constructie.

Tineri

Suntem asa de multumitori  pentru relatiile pe care le avem cu tinerii din Daneasa. Cornel are o relatie speciala cu Emi, un tanar de 15 ani, iar Rachel cu Flori – 11 ani si Val – 17 ani.

Rugati-va pentru ei dar si pentru altii tineri in care investim: Marius (20), Costel (12), Nicolae (10), Dana (15), si Gabi (13). Dana are probleme de sanatate la ambii ochi.  Va fi nevoita sa mearga la Cluj-Napoca pentru o interventie chirurgicala. In mai, Cornel a reusit sa –i asigure transportul la un control oftamologic.

Rugati-va pentru ea si pentru doctorii care o vor opera.

Lucrarea cu Copiii

In mijocul lunii martie, Serbanescu Mihaela, una dintre co-lucratorii nostri, a inceput un club de copii. Vrem sa-i slujim pe ei dar si pe parintii acestora.. Ne rugam ca Dumnezeu sa foloseasca acest timp pentru a-i cunoaste mai bine pe copii si pe parintii lor iar acestia sa aiba incredere in noi.

Casa

Poate stiti sau nu, cautam o locatie pentru noi ca familie in Daneasa pentru a putea fi mai aproape de oamenii din comuna.  Momentan, locuim in Draganesti-Olt, la doar 6 km departare, dar simtim nevoia sa fim parte din comunitata din Daneasa.

In mijlocul lunii mai, Dumnezeu ne-a calauzit spre o casa pusa la vanzare, intr-o zona unde nimeni nu este  pocait. Iubim faptul ca Hristos este Speranta pentru acesti oamenii si El este viitorul lor! Casa care credem ca va fi a noastra, este situata pe Strada Sperantei si Strada Viitorului!

Va lasam cu aceste cuvinte din Efeseni:

“Si-L rog ca, potrivit cu bogatia slavei Sale, sa va faca sa va intariti in putere, prin Duhul Lui, in omul dinauntru, asa incat Hristos sa locuiasca in inimile voastre prin credinta, pentru ca avand radacina si temelia puse in dragoste.” -Efeseni 3:16-17

 Cu dragoste,

Cornel si Rachel Mich

Poze slujire