fbpx

Mainile si picioarelE lui ISUS – martie 2022

Apr 11, 2022Comani, Din slujire

Inca de la inceput as vrea sa multumesc tuturor celor care intr-un fel sau altul ati fost alaturi de noi in  aceasta lucrare de slujire a refugiatilor ucrainieni. Dumnezeu va rasplatii cu siguranta implicarea voastra.

Cand a inceput razboiul am vizionat un filmulet in care un tata plangea la pieptul fetitei sale inainte ca ea sa place cu mama ei, cu trenul, in Romania. Aici urma sa fie in siguranta. Atunci am stiut ca si eu trebuie sa fac ceva .Am stiut ca este acea parte pe care eu trebuie sa o fac spre gloria lui Dumnezeu. Am anuntat in biserica dar si in  comunitatea unde locuiesc si am fost placut surprins sa vad rapiditatea cu care au raspuns oamenii si fiecare a dat dupa puterea sa, asa cum spune Biblia. O vaduva care vine la biserica, si pe care noi o ajutam de obicei, a fiert 10 oua, le-a impachetat bine si le-a adus pentru refugiati. Am umplut un microbuz si impreuna cu sotia am plecat la vama ca sa vedem cum stau lucrurile. Am inteles ca pe langa nevoile fzice (mancare, apa, imbracaminte, medicamente etc) este nevoia de a fi  transportati unde au aveau contacte. In directia aceasta ne-am si implicat in mare masura. Asa am inceput, si pana cand va fi nevoie, vom cauta sa fim consecventi in a fi mainile si picioarele Domnului Isus pentru ei. Vrem sa aratam dragostea lui Cristos. Nu este vorba despre noi ci despre dragostea si bunatatea lui Dumnezeu aratata fata de ei prin noi.

Intr-unul dintre transpoarte, am avut un musulman. Mohamed era numele lui. Avusese 2 afaceri in Ucraina dar pierduse tot in urma bombardamentelor. Acum nu mai avea nimic. Nu aveau bani de mancare, de o cafea sau de mimic altceva. De fiecare data cand ii transportam, noi ne ingrijim de orice au nevoie. Acest lucru care ii uimeste dar le spun ca ceea ce fac este in Numele lui Isus. In urma unei discutii cu el, mi-a spus ca  nu este diferenta intre Isus si Mahomed. Nu am cautat sa ma contrazic cu el, ci singurul lucru pe care l-am facut a fost sa ii arat dragoste. Cand am ajuns la destinatie cu ei, a venit la mine si a spus ca trebuie sa recunoasca un lucru. A spus ca daca noi crestinii am fi fost in aceasta situatie, ei, musulmanii nu ar fi facut pentru noi ce facem noi pt ei. Sa ne punem la dispozitie timpul nostru, banii nostri, masinile noastre. I-am raspuns: ,,Asta-i dragostea lui Isus “.

O alta femeie, Tatiana, a spus ca pentru tot restul vietii ei va asocia Romania cu persoanele noastre si nu va uita, cat va traii ajutorul nostru. Aceasta slujire nu s-ar fi putut realiza fara sprijinul dummneavoastra!

Suntem multumitori Domnului pentru fiecare dintre voi care v-ati lasat calauziti de Duhul Sfant in a fi parte la aceasta lucrare. In continuare vrem sa slujim in sfera aceasta a refugiatilor 3 zile pe saptamana iar celelalte 4 zile vom fi implicati in slujirea oamenilor cu care lucram din comunitatea noastra. 

Ne-am bucurat si de musafiri, luna aceasta, prieteni din organizatia Live Global, care au slujit cot la cot cu noi, atata timp cat am fost impreuna. Am avut si un eveniment evanghelistic de Ziua Mamei. Femeile s-au bucurat mult, dar cel mai important a fost ca din nou am putut sa vorbim despre Isus ca Rascumparator.  Prin proiectul ,,Samanta Buna“, am reusit sa impartim oamenilor seminte pentru gradinile lor, dar bineinteles ca langa aceste seminte am pus o carticica de meditatii zilnice despre Dumnezeu. Ne rugam ca Domnul sa lucreze prin orice situatie.

Rugati-va si pentru femeile cu care, sotia mea se intalneste si studiaza Femeile Scripturii, ca Domnul sa le deschida mintea sa inteleaga si inima sa creada ce spune Scriptura. Si noi , cu barbatii, ne intalnim saptamanal pentru un studiu biblic cu fratele pastor David din America. Impreuna studiem Barbatii din Scriptura.

Motive de rugaciune:

-lucrarea cu refugiatii (protectie in condus, intelepciune in a folosii orice oportunitate de vestire a Evangheliei, sa-si deschida inima in a primii Evanghelia) 
-lucrarea din Comani, Dumnezeu sa lucreze in vietile celor pe care-i slujim

Articole Recente

Slujire Comani iunie 2022

Slujire Comani iunie 2022

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre

Ucraina și de ce ???

Ucraina și de ce ???

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre

Raport Misiune Decembrie 2021

Raport Misiune Decembrie 2021

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre