Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii

Aug 21, 2020Costea Raul, Din slujire

“Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii”

Când Isus a spus acest lucru, El se raporta la oamenii din perioada Sa. Chiar şi aşa, noi trăim aceeași situaţie în sudul României, unde mai puţin de 0,4% din locuitori sunt creştini născuţi din nou.

Din acest motiv Dumnezeu ne-a îndemnat să pregătim o nouă echipă de lucrători pe care Tatăl i-a chemat la “secerişul” Lui.
Prin harul lui Dumnezeu, pandemia nu ne-a împiedicat să ne ducem la capăt chemarea de a echipa lucratori. Programul a fost doar prelungit cu câteva luni din cauza restricţiilor.
Mulţumită Domnului, la finele lunii Iulie a treia generaţie de studenţi a absolvit.

Nicu Vlad este plantator de biserică în comuna Lița.

Petrișor Bold face parte din echipa de plantare in comuna Berindei şi Stoeneşti-Olt.

Mihaela Petre lucrează cu copiii şi tinerii in omuna Stoborăști.

Mariana Vlad lucrează în domeniul social în Dăneasa.

De asemenea le avem pe Zina Roșca şi Tatiana Duța, lucrătoare în Republica Moldova pentru Domnul.

Suntem profund recunoscători pentru toate rugăciunile şi investiţia de orice fel în aceşti studenţi care la rândul lor au impact în localităţile în care se află şi asupra oamenilor din ele.

Vă mulţumim pentru suportul financiar şi încurajarea. Văzând rezultate ca acestea suntem încurajaţi să mergem mai departe cu lucrarea pe care o facem pentru Împărăţia Domnului.

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Articole Recente

Viziune 2021

Viziune 2021

SCOPURI PENTRU 2021 Plantare de biserică în Craiova Până la finele anului, vrem să înființăm 8 grupuri de ucenicie.Ne propunem ca să solidificăm lucrarea cu copiii, având cel puțin 20 de copii care participă regulat la programul de ucenicie.De asemenea am vrea ca și...

Cadoul în mâna – Isus in inimă Dec 2020

Cadoul în mâna – Isus in inimă Dec 2020

Marian a venit in fată și a spus: „Vreau să-mi dau viața Domnului”. L-am întrebat dacă știe ce înseamnă asta. El a spus: „Da, înseamnă că vreau să fiu iertat de păcatele mele și să fiu cu Dumnezeu”. M-am rugat pentru el și pentru Emilia, cealaltă persoană care și-a...

Cine este acesta?

Cine este acesta?

Aceasta a fost o intrebare pusa de catre ucenici atunci cand au descoperit puterea lui Hristos.Evanghelistul Marcu, in primele opt capitole ale Evangheliei sale, raspunde la intrebarea: ”Cine este Isus?” In context de plantare de biserica, avem persoane care nu-L...

Share
Share