Isaia 43:19 “Iata, voi face ceva nou, si-i gata sa se imtample; sa nu-l cunoasteti voi oare? Voi face un drum prin pustie, si rauri in locuri secetoase.”

Luna Martie a inceput ca o luna incarcata pentru noi. Primul weekend, Rachel a fost la o conferinta in Caciulata (VL) cu alte femeie misionare din misiunea noastra. Saptamana urmatoare, 22 de femei din Daneasa si Beciu au intalnit pentru un timp de partasie si evanghelizare, ca doar 8 dintre ele sunt pocaite (inclusiv si de misionare). A fost un timp binecuvantat cunoscundu-se mai bine cu femeile nepocaite si ascultand la o marturie unei surori din o comunitate aproape, Valeni. Evenimentul a fost pentru 8 Martie, ziua femeilor in Romania.

Dupa acest eveniment, noi am mers la Bucuresti sa incercam sa intelegem ce a fost cu sanatatea lui Rachel. A avut durere foarte mare si constanta, si simplu, eram saturati cu atata suferinta si probleme de sanatate. Pe Duminica, 11 Martie, noi am plecat din Draganesti-Olt pentru Bucuresti sa aflam ca Rachel a avut simptome de apendicita cronica. Dupa analize de sange si alte examene, doctorii au programat-o pentru operatie pe 14 Martie. Saptamana urmatoare, ea a mers inapoi la Bucuresti sa scoata copci si nu mai are durere. Slava Domnului in cum a lucrat in vindecare lui Rachel si cum El ne promite sa aiba grija de cei care Il iubesc.

De 21-25 Martie, Cornel, Serbanescu Daniel, Stoica Marian si Sfetcu Florin au mers intr-o calatorie in cautare de parteneri pentru misiunea noastra. Ca stiti, acesti 4 barbati lucrez impreuna in echipa noastra slujind in Daneasa si Beciu. Feluri in cum Dumnezeu a lucrat este extraordinar si suntem foarte multumiti pentru usi deschise care a dat-o pe misiunea noastra. Pe 23 si 24 Martie, Cornel, Daniel si Marian au fost la o conferinta de echipare si conducere (GLS) in Cluj-Napoca, unde au cunoscut pe alti pocaiti in Romania. Barbatii au venit inapoi la Draganesti-Olt incurajati si pasionati sa aplice ce au invatat la conferinta.

Aducand plecare barbatilor pe acesta calatorie, echipa noastra a fost ocupata in pregatire de brelocuri de pestisori pentru cei care au parteneriat cu noi in trimitere de cadouri de Craciun pentru scoala in Daneasa. Noi am reusit sa facem peste 250 de pestisori, care au venit ca o mare incurajare pentru biserica care a dat cadouri.

Si inainte sa mergem in Bucuresti, noi am impachetat 100 de plase de seminti. Ca stiti, Dumnezeu ne cheama sa plantam samanta Lui in Daneasa si in satele imprejuri. Nu doar ne-a chemat sa imparatisim samanta Lui pentru evanghelizare, dar si prin ajutor social oameniilor. Noi am fost incurajati si binecuvantati sa primim o donatie de seminti din Germania. Fiecare familie a primit 4 sau 5 pachete de seminti (rosii, fasole, castraveti, etc) si un caietica numita “Samanta Buna.” Cei care au primit semintii au fost foarte incurajati.

 Pe 25 Martie, noi am sarbatorit 1 an de casatorie!  Dumnezeu este foarte bun cu noi si ne invata cum sa avem o credinta mai mare in El!

 Motive de rugaciune:

·         Pentru femei care au fost la eveniment de 8 Martie, ca semintii care au fost plantati in inimile lor ar inflori

·         Pentru sanatate continuu si protejare peste familia noastra, fizica si spirituala

·         Pentru aplicare mai adanca in ce a fost invatat la conferinta in vietile lui Cornel, Marian si Daniel

·         Pentru cei care au primit seminte – ca ei ar citi “Samanta Buna” si Cuvantul lui Dumnezeu ar fi o parte de vietille lor

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si lucrare!  Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Poze slujire
Share This