Maruntei Aprilie 2017

Jun 8, 2017Maruntei

?

Hristos a înviat!

Galerie Foto

Sunt fericit să slujesc Dumnezeului viu și atotputernic.
Luna Aprilie fost o lună bună și plină de slujire pentru El. Am fost invitat la organizarea evenimentului de partesie al bisericii din Draganesti după Ziua Paștelui. Membrii bisericii Speranța și prietenii lor au fost invitați să participe. Am invitat un cuplu tânăr de la Maruntei să petreacă timp cu noi și să vedem cum se pot bucura “Pocaitii”. A fost un timp bun și binecuvântat iar cei invitati au apreciat invitația noastră.

Eu și soția mea am putut participa la o conferință organizată de organizația PIEI din Alba Iulia. Am fost uimiți din nou de Tatăl nostru care a creat această lume atât de frumoasă și cum ne dorește El într-o relație cu El. El poate fi văzut, El poate fi căutat și El poate fi găsit de fiecare persoană.
la o saptamana dupa conferinta am fost din nou cu familia mea în Alba Iulia.

Am vizitat biserica Armonia pentru a le cere să vină alături de noi cu rugăciuni și călătorii de scurtă durată.

Ne rugăm ca evenimentele din această vară să fie în timpul Lui și mai mulți oameni să vină să îl cunoască pe Hristos ca Mântuitorul lor personal.

Rugați-vă să rămânem în ascultare de Dumnezeu și să înțelegem voia Lui pentru viețile noastre.

Distribuie

Articole Recente

Maruntei – Newsleter slujire iunie 2022

Maruntei – Newsleter slujire iunie 2022

Nu vă îngrijorați de nimic, ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus. In luna ianuarie am adus...

Activitati vara 2020

Pacea,o a roada Duhului Sfant

Pace! Cuvantul acesta asa de profund…o roada a Duhului Sfant de avem nevoie de ea in vremurile acestea pe care le traim. Ne pare rau ca nu am mai adus informatii despre noi si lucrarea de misiune din ultima perioada. Dar in urmatoarele randuri vrem sa va aducem la...