Maruntei – Newsleter slujire iunie 2022

Jun 24, 2022Din slujire, Maruntei

?

Nu vă îngrijorați de nimic, ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus.

In luna ianuarie am adus inaintea bisericii dorinta noastra de a cumpara o proprietate unde sa construim o cladire, care sa ofere mai multe oportunitati tuturor categoriilor de varsta din Maruntei ca sa auda Evanghelia. Cu totii am votat aceasta hotarare fara sa stim cum vom avea suma de 13.0000 de euro. Dar viata crestinului inseamna sa se bazeze pe credinciosia Lui Dumnezeu, pe interventiile Lui la timpul potrivit, ales de El.

Ne bucuram sa slujim acest Dumnezeu maret care ne uimeste si ale carui cai sunt de multe ori neintelese pentru noi.

In eforturile noastre si gandurile noastrde de a a strange banii s-au alaturat rugaciunile voastre, partenerii care de-a lungul anilor Dumnezeu i-a facut parte la aceasta lucrare de plantare de biserica din Maruntei. Dar Dumnezeu detine toate resursele, si bisericile,si oamenii si El alege cum sa se foloseasca de toate si toti si astfel adauga si oameni care nu ii cunoastem care la randul lor se pun la dispozitia lui Dumnezeu. Astfel ca in luna martie am primit resurse care au acoperit intregul cost al proprietatii.

Am fost surprinsi de Dumnezeul maret care vede si stie toate nevoile noastre. Glorie Lui!

Laudati-L impreuna cu noi pentru raspunsurile la rugaciunile facute, pentru credinciosia Lui.

Rugati-va pentru copii, bunici, adulti sa experimenteze harul si iertarea lui Hristos si in Maruntei sa existe biserica lui Hristos. Ne va surprinde Domnul si in acest fel? Noi ne dorim…dar El isi doreste si mai mult…de aceea sa nu ne indoim si sa cautam sa ne punem la dispozitia Lui cu inimi curate si dorinte sincere de a fi vase de care El sa se foloseasca spre a duce cea mai buna veste care poate exista pe acest pamant.

Distribuie

Articole Recente

Activitati vara 2020

Pacea,o a roada Duhului Sfant

Pace! Cuvantul acesta asa de profund…o roada a Duhului Sfant de avem nevoie de ea in vremurile acestea pe care le traim. Ne pare rau ca nu am mai adus informatii despre noi si lucrarea de misiune din ultima perioada. Dar in urmatoarele randuri vrem sa va aducem la...

Maruntei Aprilie 2017

Maruntei Aprilie 2017

Hristos a înviat! Sunt fericit să slujesc Dumnezeului viu și atotputernic. Luna Aprilie fost o lună bună și plină de slujire pentru El. Am fost invitat la organizarea evenimentului de partesie al bisericii din Draganesti după Ziua Paștelui. Membrii bisericii Speranța...