Va dorim sarbatori fericite alaturi de Domnul Isus!

Iata ca am ajuns si in ultima luna din an, in luna cadourilor.

Cel mai minunat cadou este ca Domnul Isus care s-a nascut pentru a locui in inimile noastre.

Dorim sa va multumim tuturor celor care ati fost implicati alaturi de noi in 2017 prin rugaciune, incurajari, sau sustinere materiala si financiara. Multumim Domnului pentru ca am avut un an cu multe activitati si multe slujiri.
In luna aceasta, dupa cum obisnuim in fiecare an, am daruit cadouri elevilor si copiilor de la  gradinita din Daneasa. In anii trecuti am dus literatura crestina dar in acest an directorul scolii nu ne-a  mai dat voie. Profesorii si directiunea scolii se arata tot mai reci fata de lucrarea si ajutorul pe care incercam sa-l dam.

Rugati-va pentru profesori sa fie mai deschisi la ceea ce vrea sa faca Domnul in scoala.
Am fost vizitati de o echipa de tineri din Ploiesti (Prahova) cu care am facut evanghelizare prin colinde, un mod de a vesti oameniilor mesajul nasterii Domnului Isus. Douazeci de familii au auzit mesajul Evangheliei Domnului Isus si  relatiile cu ei au fost intarite.

Pe langa aceste evenimente misunea noastra este concentrata si pe lucrarea cu tinerii. Domnul lucreaza si putem sa vedem maturitate si crestere spiriuala in ucenicii nostri.

Prin harul Domnului dorim sa continuam lucrarea cu tinerii in anul 2018 si sa gasim alti tineri care sa urmeze pe Domnul.

Rugati-va:

  • Pentru ucenicii nostri, sa ramana tari in Domnul
  • Pentru locuitorii din Daneasa sa isi deschida inimile la Cuvantul Domnului
  • Pentru tineri noi sa vina la Hristos
  • Pentru familiile care au auzi mesajul nasterii Domnului Isus

[su_button url=”https://bisericasperanta.ro/daneasa-mich” style=”flat” background=”#039b93″ color=”#ffffff” size=”7″ wide=”yes” radius=”0″ icon=”icon: arrow-left” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Înapoi la Familia Mich[/su_button]

Share This