Misiune de la om la om

Aug 7, 2023Daneasa, Din slujire

În nimeni altul nu este mântuire, căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi.

Faptele Apostolilor 4:12

Este minunat să vezi cum Dumnezeu îți descoperă și îți arată bunătatea Lui. În aceste săptămâni am avut foarte multe de organizat, multe cheltuieli, multe provocări și probleme. Soția mea a fost la doctori, mașinile s-au stricat, copiii noștri doresc să slujească pe Domnul, dar își doresc și o altă viață în altă parte, făcând presiuni asupra noastră ca părinți. Apoi, clădirea bisericii care încă nu este finalizată și lucrăm la ea cu tot ce El ne dă prin harul Său. Oamenii cărora le spunem evanghelia și cei care ne resping….Dar, in mijlocul acestor lucruri cu care ne-am confruntat, am văzut bunătatea Domnului, atâta peste noi cât și peste localitatea aceasta!

Pregătiri pentru o săptămână de evenimente

Ne-am pregătit pentru o săptămână în care am planificat evenimente cu frații din Canada, partenerii noștri, care au venit să slujească pe Domnul. Am avut bucuria să ne întărim în Domnul, să lucrăm împreună, să vizităm oamenii din sat. Printre ei, sunt multi care sufera de cancer în ultima fază. Am planificat evenimente cu tineri și copii, femei și bărbați, și de asemenea un eveniment pe terenul mare din satul nostru în care să vină cu mic și mare!

Evanghelizare si Respingeri

Am întâmpinat și respingeri din partea oamenilor, care nu voiau să asculte despre Dumnezeu, spunând că sunt supărați pe El și că Dumnezeu i-a uitat. Dumnezeu să lucreze la inimile lor și să îi cerceteze, să îi aducă la pocăință, și în inimile lor, Cuvântul care s-a vestit să aduca rod.

Domnul fie Lăudat căci prin orice formă, s-a vestit Evanghelia. Ne rugam ca Domnul Isus să cerceteze inimile lor!

Rugaciuni:

  1. Rugați-vă pentru membrii unei familii, care s-au rugat să Il primească pe Domnul în viața lor, să fie o transformare prin Domnul Isus.
  2. pentru o familie de misinari care să vină să lucreze împreună cu noi.
  3. Pentru toți care au auzit Evanghelia, Dumnezeu să îi cerceteze și să se pocăiască.
  4. Rugați-vă pentru bolnavii de cancer: Titi, Marga, Florica, etc.!
  5. Pentru suport financiar pentru clădirea Bisericii.
  6. Pentru suport financiar pentru noi ca familie și pentru a avea resurse financiare și pentru familie pe care dorim să o recrutăm.

Fiți binecuvântați!

Distribuie

Articole Recente

Zidim, cladim si ne bucuram

Zidim, cladim si ne bucuram

Evrei 3:6Dar Hristos este credincios ca Fiu, peste casa lui Dumnezeu. Si casa Lui suntem noi, daca pastram pana la sfarsit increderea nezguduita si...

Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Temeti-va numai de Domnul si slujiti-I cu credinciosie, din toata inima voastra, caci vedeti ce putere desfasoara El printre voi.  1 Samuel...