Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

MISIUNE ÎN ERA DIGITALĂ

VIZIUNE

Continuăm să oferim speranța lui Hristos în casele și inimile oamenilor, în prezent, folosindu-ne de lumea digitală și de tehnologie. În aceasta perioadă mulți oameni folosesc telefoanele și mijloacele de comunicare media. Credem că acum este timpul să dezvoltăm această oportunitate pentru lucrarea de misiune în zona noastră. Dorim să avem impact asupra oamenilor, pe plan local, regional și internațional.
Situația cu COVID-19 îi ține pe oameni mai mult în casă, iar din aceasta cauză au mai mult timp să folosească internetul. Vrem să fim relevanți în această perioadă și să răspundem acestei situații cu speranță și dragoste.

 

Ce categorii de videoclipuri vom realiza?

Devotionale: Acestea vor fi în format audio – de exemplu, cand cineva citește un devoțional dintr-o carte – sau în format video – cand cineva trimite un videoclip de 3-5 minute prin care acesta prezintă modul în care a fost încurajat în ultima perioadă.
De asemenea, avem o serie de mesaje pentru femei, pe care le distribuim aproape zilnic.

Mărturii: Acestea cuprind mărturii video de 3-5 minute ale unor persoane care au dorit să împărtășească o parte din mărturia lor personală sau o mărturie prin care sa explice modul în care sunt ajutați de Domnul Isus în aceasta perioadă. Tot în categoria aceasta, sunt incluse videoclipurile de mulțumire primite de la diverse persoane, adresate în mod special medicilor și personalului medical din România.

Videoclipuri pentru copii: Acestea includ filmulețe cu cantece, versete și povestiri din Biblie, dar și teatru de păpuși. De asemenea, avem filmulețe în care cineva citește diverse povestioare/lecții pentru copii sau ceva din Biblia pentru copii.

Interviuri: Realizam interviuri cu mai multe persoane din așa numita “Zona Roșie”. Acest lucru înseamnă că se afla într-un loc în care exista un număr mare de persoane infectate cu virusul corona. Acești oameni împărtășesc experiența lor și cum anume Dumnezeu i-a ajutat sa treacă peste COVID-19. De asemenea, realizăm interviuri cu diferite femei care împărtășesc experiența lor de viață, cu scopul de a încuraja alte femei și de a le aminti faptul că nu sunt singure.

Învățături biblice: Distribuim un verset în fiecare zi și îi incurajam pe oameni să îl memoreze și să mediteze la acesta în timpul zilei. De asemenea, am realizat o serie de interviuri cu scopul de a explica, de fiecare dată, un termen biblic. Dorim ca oamenii să citească Biblia, să o înțeleagă, și noi facem tot posibilul ca sa îi ajutam în această privință. Săptămânal, deoarece nu ne putem întâlni fizic, transmitem în direct slujba de duminică, pentru ca astfel să putem rămâne conectați la comunitatea noastră.

Vrem să ajungem la cei 300,000 de locuitori ai Craiovei, de asemenea, la cele cateva milioane de locuitori din sudul României și la mult mai mulți, în țările balcanice. Realizăm faptul ca timpul de a începe o astfel de lucrare de misiune este acum și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toate persoanele pe care le-a adus să se implice și să facă aceste videoclipuri, să le editeaza, să le posteaza, să le distribuie, etc. Va rugăm, să continuați să vă rugați pentru lucrarea aceasta. Observăm impactul pe care l-a avut misiunea în spațiul online asupra oamenilor.

 

Dacă doriți să sustineti această nouă lucrare de misiune, vă rugăm să accesați link-ul următor

Navigati in playlist-urile de mai jos pentru a viziona unul din videourile postate! Va dorim vizionare cu folos!

Devoționale

Mărturii

Interviuri

Pentru Copii

Învățături Biblice

DEPARTAMENTE

Ucenicie
Închinare
Părtășie
Misiune
Slujire

SLUJIRI

Copii
Tineri - Catalyst
Social

Proiecte

MISIUNE

RESO - Olt
RED - Dolj
Teleorman
Internațional
Parteneriat

OPORTUNITĂȚI

Implică-te
Voluntariat
Contact