fbpx

MOTIVATA SA SE INTOARCA LA SOTUL SI LA COPIII EI

Feb 15, 2023Daneasa, Din slujire

Cu cateva luni in urma, am trecut prin multe incercari, avand dorinta de a afla raspunsul Domnului in cea ce priveste lucrarea cu femeile.
Bucuria mea a fost mare in momentul in care am fost contactata de Gabi, o fata care si-a parasit familia, pentru alt barbat. Si-a parasit sotul si pe cei doi copii ai lor.
Am cunoscand-o in urma evanghelizarii pe strada. I-am spus despre Dumnezeu si despre faptul ca El o iubeste si daca ea doreste, El are puterea sa o ajute sa ii restaureze familia …doar sa creada in El.
M-a sunat sa imi spuna ca in urma discutiei noastre, s-a gandit mult la ceea ce facuse si ca a luat hotararea de a se intoarce la familia ei. Il primise pe Domnul in viata ei si a facut legamant cu Domnul in apa botezului.
Acum era plina de pace si se vedea bucuria in viata si familia ei. De asemnea, sotul ei vede o schimbare mare in viata ei. „Este mai blanda, mai iubitoare, are o pace launtrica pe care nu a vazut-o pana acum in viata ei.”
M-am bucurat enorm sa aud aceste vesti minunate si am stabilit sa ne intalnim pentru a povesti cum Domnul a lucrat in viata ei.
Domnul fie Laudat caci a lucrat in viata ei si a familiei ei. Dumnezeu, in dragostea Lui, mi-a aratat ca sunt in voia Sa si ca El poate sa lucreze in inimile femeilor prin mine daca ii raman credincioasa in lucrul pe care mi l-a incredintat!

„Incolo, ce se cere de la ispravnici este ca fiecare sa fie gasit credincios in lucrul incredinţat lui.” 1 Corinteni 4:2

Mihaela Serbanescu

Distribuie

Articole Recente

Vestind evanghelia copiilor și tinerilor

Vestind evanghelia copiilor și tinerilor

Isus a chemat la Sine pe copilași și a zis: „Lăsaţi copilașii să vină la Mine și nu-i opriţi, căci Împărăţia lui Dumnezeu este a unora ca ei." Luca...

Vestea Buna este  pentru toți

Vestea Buna este pentru toți

Vestea buna este  pentru toți, pentru copil, tânăr și adult.Fiți binecuvântați dragi frați și surori în Hristos ! Prin Harul Sau și cu ajutorul...