MOTIVATA SA SE INTOARCA LA SOTUL SI LA COPIII EI

Feb 15, 2023Daneasa, Din slujire

Cu cateva luni in urma, am trecut prin multe incercari, avand dorinta de a afla raspunsul Domnului in cea ce priveste lucrarea cu femeile.
Bucuria mea a fost mare in momentul in care am fost contactata de Gabi, o fata care si-a parasit familia, pentru alt barbat. Si-a parasit sotul si pe cei doi copii ai lor.
Am cunoscand-o in urma evanghelizarii pe strada. I-am spus despre Dumnezeu si despre faptul ca El o iubeste si daca ea doreste, El are puterea sa o ajute sa ii restaureze familia …doar sa creada in El.
M-a sunat sa imi spuna ca in urma discutiei noastre, s-a gandit mult la ceea ce facuse si ca a luat hotararea de a se intoarce la familia ei. Il primise pe Domnul in viata ei si a facut legamant cu Domnul in apa botezului.
Acum era plina de pace si se vedea bucuria in viata si familia ei. De asemnea, sotul ei vede o schimbare mare in viata ei. „Este mai blanda, mai iubitoare, are o pace launtrica pe care nu a vazut-o pana acum in viata ei.”
M-am bucurat enorm sa aud aceste vesti minunate si am stabilit sa ne intalnim pentru a povesti cum Domnul a lucrat in viata ei.
Domnul fie Laudat caci a lucrat in viata ei si a familiei ei. Dumnezeu, in dragostea Lui, mi-a aratat ca sunt in voia Sa si ca El poate sa lucreze in inimile femeilor prin mine daca ii raman credincioasa in lucrul pe care mi l-a incredintat!

„Incolo, ce se cere de la ispravnici este ca fiecare sa fie gasit credincios in lucrul incredinţat lui.” 1 Corinteni 4:2

Mihaela Serbanescu

Distribuie

Articole Recente

Misiune de la om la om

Misiune de la om la om

În nimeni altul nu este mântuire, căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi. Faptele Apostolilor 4:12 Este...

Zidim, cladim si ne bucuram

Zidim, cladim si ne bucuram

Evrei 3:6Dar Hristos este credincios ca Fiu, peste casa lui Dumnezeu. Si casa Lui suntem noi, daca pastram pana la sfarsit increderea nezguduita si...

Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Temeti-va numai de Domnul si slujiti-I cu credinciosie, din toata inima voastra, caci vedeti ce putere desfasoara El printre voi.  1 Samuel...