Nasterea lui Isus – O Mare Bucurie!

Jan 21, 2022Din slujire, Naomi Demmon

Decembrie 2021

Ca in fiecare an, Decembrie a fost o luna plina de activitati si evenimente, sarbatorind nasterea lui Isus Hristos. La inceputul lunii a fost coplesitor sa ma gandesc la tot ce aveam de facut, dar impreuna cu o prietena am petrecut mult timp in rugaciune si am vazut cum Dumnezeu a raspuns!

Fiindca Isus a este cel mai frumos Cadou pe care ni l-a dat Dumnezeu, Craciunul este timpul potrivit sa fim si noi darnici. Astfel ca intr-o sambata, alaturi de o echipa din Cluj am mers in vizite la familii nevoiase. Le-am daruit pachete cu alimente si cadouri pentru copii cu scopul de a aduce bucurie si incurajare.

Impreuna cu copiii de la After School, am pregatit o serbare speciala de Craciun, cu tema “Un Dar Pentru Isus”. Am vorbit copiilor despre cum si noi, la fel ca magii, putem aduce daruri Domnului Isus: timpul, viata, talentele si laudele noastre. Copiii au invatat versete si cantari despre nasterea lui Isus si la program au colindat pe parintii si fratii lor. Ne-am bucurat de aceasta ocazia sa vestim pe Isus si adevarata semnificatie a Craciunului. La sfarsitul serbarii, cei 22 de copii inscrisi si fratii lor au primit cadouri. Ne rugam ca Domnul sa lucreze in inimile copiilor si ale parintiilor.

Am facut parte din grupul de colindatori al bisericii locale, alaturi de care am pregatit peste 20 de colinde, inclusiv 5 noi. Au fost multe repetitii, dar a meritat munca! Am cantat la cele 4 programe de Craciun ale bisericii, iar anul acesta am reusit sa colindam si familii din oras, in serile de 23 si 24 Decembrie. Gazdele au fost primitoare, am reusit sa colindam familiile adolescentilor care au inceput sa vina recent la programul de tineri Catalyst, dar si familiile unor cadre didactice, politisti, cadre medicale. La ultima casa o fata tanara a izbucnit in plans in timpul colindului si ne-am bucurat ca Domnul si in felul acesta atinge inimile oamenilor!

Orice eveniment, mic sau mare, are multe detalii in spatele lui. Eu vreau sa continui sa ma pun la dispozitia Domnului, ajutand cand si cum pot, fie facand o invitatie, fie ajutand cu decor, fie facand fotografii. Ma bucur sa fac parte la ce face Dumnezeu prin biserica noastra, chiar daca rolul meu uneori este nevazut.

Desi Decembrie a fost o luna aglomerata, a fost si plina de bucurie, si asa trebuie sa fie cand sarbatorim nasterea lui Isus Hristos!

Dar îngerul le-a zis: „Nu vă temeţi, căci vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astăzi, în cetatea lui David, vi s-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul. –Luca 2:10-11

Distribuie

Articole Recente

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.