Nicu Vlad

Misionar in Lița

Mă numesc Nicu Vlad. Am 45 de ani, sunt căsătorit și am 2 copii. L-am cunoscut pe Domnul în 1993. Am frecventat biserica Calvary Chapel în Petroșani/Hunedoara. Apoi am locuit în Italia timp de 11 ani unde am frecventat biserica evanghelică.

La sfârșitul plecării noastre din Italia am început să fiu activ în biserică. Am venit în țară la Turnu Magurele și m-am implicat în biserica Penticostala din Turnu Magurele. Apoi am plecat în Germania unde am slujit ca învățător și am ajutat la plantarea a 2 biserici. Apoi m-am intors anul acesta in Romania la Turnu Magurele si am devenit membru la Biserica Baptista din satul apropiat Segarcea Vale.

Am urmat cursul de echipare E2E pentru a avea o viziune mai clara despre Chemarea mea si Nevoile Lucrarii Domnului si Cum se poate face Lucrarea Domnului cu eficienta si organizat. In localitatea unde locuiesc Lita are 3000 de suflete si nu exista decat o biserica Adventista mica.

 Despre Lucrare

 Viziune

Doresc sa slujesc in zona pentru formarea unei biserici de minim 50 de persoane. Scopul este de a le aduce Vestea Bună, de a ucenici și de a ajuta atât social, cât și spiritual.

 

Proiecte

NOUTĂȚI DIN SLUJIRE

Susține

Rugaciunea, sprijinul si incurajarile voastre ne ajuta sa mergem mai departe !

Misune Olt

Misune Dolj

Misune Teleorman

Tel. +40 770 657 467
Email : nicuvladnick@yahoo.it