Multumim frumos pentru ca cititi scrisoarea noastra si va rugati pentru noi.

Va dorim un Craciun Binecuvantat si Un An Nou Fericit !

Suntem tare bucurosi si multumitori Domnului pentru ca avem din nou un microbuz functional pentru lucrare. Multumim celor care ne-au sprijinit in tot acest proces.

Poze Slujire

In lucrarea cu copiii am cautat sa folosim diverse metode atractive pentru a prezenta lectia si pentru a relationa intre noi. Am folosit calculatorul sa aratam copiilor lectii Biblice prezentate in scurte filmulete realizate cu copii pentru copii, despre bunatate, prietenie, talente. Copiilor le place sa invete vazand ca si alti copii in lume aleg sa faca lucrurile care ne invata Dumnezeu sa le facem.

Deasemenea nea-am jucat diverse jocuri de masa, am preparat impreuna retete simple de prajituri sau salate cu scopul de a invata si relationa intre noi.

Tanti Gena, o femeie care vine mereu la intalnirile publice ale bisericii si care e vizitata regulat, are nevoie de sustinere in rugaciune deoarece sufera foarte mult ca una din fetele ei vrea sa divorteze de sotul ei. Pentru multe familii din Romania divortul este inca o mare tragedie si nu este acceptat ca o solutie.

In programul “Fishing rod” la atelierul Spero Designs, am avut o mare bucurie ca am atins baremul pentru luna noiembrie, femeile si-au realizat salariul si am invatat lucruri noi. Ele aud si Evanghelia in repetate randuri in diverse moduri. Avem nevoie de sustinere in rugaciune pentru manutirea lor si pentru a continua sa realizam baremul de vanzari si venituri in fiecare luna si sa putem ajuta mai multe femei noi.

Pentru cei care doresc sa ne urmareasca si sa ne sustina puteti folosi urmatoarele linkuri:
https://www.facebook.com/sperodesigns
https://www.etsy.com/shop/SperoDesignsRomania

Distribuie