Vara aceasta am inceput lucrarile de renovare la casa in care locuim si dorinta noastra a fost sa avem baia terminata pana la inceputul iernii. Am vazut cum Dumnezeu a lucrat si, desi noi am ramas fara resurse financiare si materiale, iar baia era inca in constructie, El si-a tinut promisiunea fata de noi, si inca o data si-a aratat bunatatea, trimitandu-ne oamenii potriviti la timpul potrivit sa ne ajute.

Doar prin ajutorul Domnului am reusit sa terminam baia si pentru aceasta Ii dam slava Lui!
Pentru ca Dumnezeu ne-a pus in mijlocul oamenilor, din dorinta de a-i cunoaste mai bine si a petrece timp calitativ cu ei, luna aceasta am inceput intalniri saptamanale in care avem un timp de partasie mai special: fiecare isi spune problemele prin care trece, ne rugam unii pentru altii, impartasim bucurii, binecuvantari, ascultam marturii, si bineînțeles incheiem cu un ceai si prajituri. Vedem cum Dumnezeu foloseste acest timp pentru a lucra la inimile oamenilor care vin.

Rugati-va pentru noi ca Dumnezeu sa ne dea intelepciune si har in tot ceea ce facem si pentru oamenii care aud Evanghelia sa fie nascuti din nou!

[su_button url=”https://bisericasperanta.ro/ilies” background=”#509b97″ size=”4″ icon=”icon: arrow-left” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Inapoi la pagina Familia Ilieș[/su_button]

Distribuie