In fiecare zi putem sa vedem mana lui Dumnezeu la lucru, putem sa vedem indurarea Lui si dragostea Lui nemarginita ceea ce ne da curaj si prilej sa-I ducem Numele cat mai departe in inimile celor care nu-L cunosc inca, ca Domn si Salvator. Dorim si de aceasta data in cateva randuri sa impartasim cu voi modul in care Dumnezeu lucreaza prin Oltenia.

La inceputul lunii Noiembrie, mai exact in data de 6 Noiembri a fost 1 an de la primul botez Nou Testamental in care anul trecut a fost botezata o fata si in urma acelui botez inca 3 persoane din Daneasa L-au primit pe Domnul Isus In viata lor ca domn si mantuitor, iar la inceputul anului 2017 L-au marturisit pe Domnul si in apa botezului.
In fiecare sambata avem evenimente speciale pentru tineri si adolescenti in care avem diverse activitati sportive si educative prin care sa putem atrage si motiva tinerii sa se apropie de Dumnezeu si sa investim in ei. Majoritatea tinerilor si adolescentilor sunt din familii care nu cunosc pe Domnul si tot prin intermediul tinerilor dorim sa ne apropiem si de parintii lor.

Tot in luna aceasta am avut cu noi un grup de tineri din america World Race (Cursa Lumii) cu care am facut mai multe activitati precum, vizite la familii, evanghelizare pe strada, cursuri de limba engleza, munca administrativa la casa multifunctionala.
In Daneasa este nevoie foarte mare de rugaciune, multe familii traiesc fara Domnul si in saracie, 90 % din traiesc din ajutor social, unii parinti in general barbatii lucreaza prin alte tari sau la Bucuresti si astfel copiii sunt lasati doar cu mama sau bunicii.

Motive de rugaciune:

  • Rugati-va pentru locuri de munca in daneasa
  • Pentru tinerii si adolescentii care vin la intalniri
  • Pentru copii care duc lipsa de parinti
  • Pentru ca locuitorii din Daneasa sa primeasca evanghelia.

[su_button url=”https://bisericasperanta.ro/daneasa-mich” style=”flat” background=”#039b93″ color=”#ffffff” size=”7″ wide=”yes” radius=”0″ icon=”icon: arrow-left” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Înapoi la Familia Mich[/su_button]

Distribuie