Oportunitati in Pandemie

Sep 15, 2020Din slujire, Laura Hansen

?

Cine s-ar fi gandit ca o pandemie, ar putea oferi o oportunitate pentru începerea unei noi misiuni de teatru de papusi? De cand am ajuns in Craiova, am avut speranta sa incep teatru de papusi. Impreuna cu Ana si Veronica, am reusit sa facem 6 scenete scurte de papui si sa le punem online. Dumnezeu a purtat de grijă chiar si cu materiale necesare si am avut pe cineva sa faca costume pentru papusi si am folosit la povestea (invierea lui Isus Hristos) in timp de carantina…cand majoritatea magazinelor erau inchise!

Impreuna cu Veronica continuam sa facem cu papusile, pregatiri, pe partea online, si avem cu noi inca o fata tanara care ne ajuta. Aceatsa fata a inceput sa vina si la biserica de o perioada buna. Cand se termina pandemia, scopul meu este sa folosesc teatrul de papusi in diferite moduri cum ar fi, la intalniri evangelistice ale copiiilor, in parcuri, si posibil in scoli. Va rog sa va rugati ca Dumnezeu sa aduca voluntari care sa ajute la aceasta lucrare.

De asemenea noi am inceput si programele biblice in comunitatatea de rromi ( la Nisipuri). Ne rugăm pentru confirmarea lui Dumnezeu in hotararea planurilor de termen lung ca sa facem misiune in aceasta zona.

In aceasta perioada de pandemie, am continuat sa fac lectii de engleza prin Zoom. Impreuna cu Veronica, sper sa incepem si lectiile in persoana dupa inceperea scolii. Dar, acum planificam sa integram elemente biblice in lectii. Cu toate acestea, impartisirea mesajului dragostei lui Cristos este cel mai bun mod in care putem ajuta orice copil.

Dumnezeu fie glorificat intotdeauna!

Google Photo
Google Photo
Google Photo

Articole Recente

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Share
Share