Opris Daniel aprilie-mai 2020

Din slujire, Opris Daniel

Ajutoare cu alimentare in perioada epidemiei


Impreuna cu frati din Biserica Speranta am distribuit ajutoare alimentare unor membrii ai bisericii dar si catorva persoane nevoiase din oras. Unii dintre ei au solicitat ajutorul acesta, iar la altii ne-am gandit noi, stiindu-i bolnavi sau cu venituri modeste. O persoana era chiar in carantina (izolare) la domiciliu. Datorita legilor date de guvern, nu am putut intra in casele sau camerele lor dar persoanele ajutate s-au bucurat de ajutor si sa ne vada. Si noi ne-am bucurat sa le vedem si sa le slujim din partea lui Dumnezeu.

Solicitari telefonice

Doi barbati, prieteni din oras, au tinut legatura cu mine prin telefon. Ei au vazut o buna marturie in viata mea si, cand simt nevoia sa mai stea cu cineva de vorba eu ii ascult si le spun despre Dumnezeu, despre starea lor pacatoasa, despre pocainta si despre schimbarea lor posibila doar prin Isus. Pentru unul din ei m-am rugat si a zis ca a simtit ceva inlauntrul lui. Schimbarea din viata lui a fost observata si de fata lui care il incuraja sa tina legatura cu mine.


Domnul sa va intareasca si sa va pazeasca, parteneri sau simpatizanti ai Bisericii noastre!

Articole Recente

Opris Daniel dec-ian 2020

Nevoie de mantuire O mare bucurie pentru mine este sa vizitez persoane sau familii care au nevoie de mantuire. Impreuna cu o alta persoana am avut ocazia sa spunem unei familii cum pot fi iertati de pacatele lor prin Domnul Isus. Au fost atenti amandoi la mesaj si...