Opris Daniel dec-ian 2020

Din slujire, Opris Daniel

Nevoie de mantuire

O mare bucurie pentru mine este sa vizitez persoane sau familii care au nevoie de mantuire. Impreuna cu o alta persoana am avut ocazia sa spunem unei familii cum pot fi iertati de pacatele lor prin Domnul Isus. Au fost atenti amandoi la mesaj si doamna s-a aratat deschisa la Evanghelie. Cateodata aceasta doamna participa si la adunarile bisericii noastre.

Slujind Oamenii

Fiind in cladirea bisericii, am vazut venind un tanar care parea necajit si obosit. Din discutia cu el s-a vazut faptul ca era robit de unele pacate. Am discutat ceva timp cu el si printre altele i-am spus ca doar cu ajutorul lui Isus poate birui pacatul si necazurile din viata lui. Si alti frati au vorbit cu el cand a venit ulterior la adunarea bisericii.

Am un prieten bun care are nevoie de mantuire. I-am spus cu blandete la telefon, intr-o discutie, ca are o inima impartita si ca Dumnezeu uraste o astfel de inima. Cand ne-am vazut fata in fata el a recunoscut ca are o inima impartita si intrebarea pe care si-o pune este: Oare ma voi pocai de pacatele mele? Imi voi preda viata Domnului Isus?

Va rog rugati-va pentru aceste 3 persoane !

Articole Recente