Opris Daniel febr-mar 2020

May 4, 2020Din slujire, Opris Daniel

Pana la mijlocul lunii martie s-a putut vorbi cu oamenii fata in fata. Apoi, datorita pandemiei, doar prin intermediul internetului sau a telefonului.

Aici in oras, avem barbati care sunt robiti de bautura si au ajuns destul de rau din cauza aceasta. Am inceput o discutie cu unii dintre ei si le-am spus ca Domnul Isus m-a eliberat de pofta alcoolului si mi-a iertat pacatele atunci cand I-am predat viata. Le-am spus ca si ei pot fi eliberati si innoiti.

Pe 9 martie, in cadrul unui eveniment in care s-a distribuit ochelari, am vorbit cu diferiti oameni. Un om avea o intelegere gresita despre cum trebuia citita Biblia. Era de parere ca Biblia trebuie citita pe sarite. L-am indemnat s-o citeasca la rand ca pe orice carte. Pe alt om l-am intrebat: Ce spunea Isus oamenilor din vremea Lui? Am pus aceasta intrebare ca sa-l angrenez intr-o discutie si sa-l fac curios. Nu stia ,si atunci i-am citit versetul in care El spune:

Pocaiti-va pentru ca Imparatia cerurilor este aproape.

L-am chemat si la biserica dar peste cateva zile a intervenit problema cu pandemia si nu a mai avut ocazia.

Distribuie

Articole Recente

Opris Daniel – Ianuarie 2023

Opris Daniel – Aprilie 2023

Slujire zonala La Biserica Speranta din Craiova, am avut un mesaj pentru un grup de adulti care erau interesati sa invete limba engleza. Fiind in perioada Saptamanii Mari, le-am reamintit de suferintele Domnului pentru pacatele noastre si despre faptul ca pocainta...

Opris Daniel – Ianuarie 2023

Opris Daniel – Ianuarie 2023

Domnul Isus este Lumina lumii! Împreună cu un frate am încercat sa discutam cu oamenii pe care-i întâlneam pe străzi,l a porți sau în curte. Unora le-am distribuit și Nou Testamente. Am discutat cu un bărbat de vârstă mea și care ne-a spus ce crede el și ne-a pun...