Opris Daniel – Martie-mai 2022

May 31, 2022Din slujire, Opris Daniel

Un grup din Biserica Speranta, dar si tineri dintr-o alta tara, ne-am mobilizat si am facut pachetele cu devotionale (carti calendar cu mesaje crestine) si plicuri cu seminte de pus in pamant. Multe familii sau persoane care au gradini au primit. Am schimbat cateva vorbe si cu cei pe care ii intalneam pe starda sau la portile caselor. De multe ori cand le dadeam pachetul le spuneam si un mesaj scurt: Dumnezeu va iubeste si vrea sa va impacati cu El.
Impreuna cu sotia mea am vizitat si am ajutat cativa refugiati ucrainieni sositi in Craiova. Unii aveau probleme de sanatate sau erau in varsta. Le-am cumparat ceva medicamente de calmare a durerilor si sotia mea le-a facut masaj. Ne-am intalnit si cu o femeie in varsta de 89 de ani pe nume Liuba. Ea s-a bucurat foarte mult de vizita si la sfarsit, am cantat cantarea: Mantuire ni s-a dat fara nici o plata, prin Isus crucificat, fara nici o plata. Sora din Ucraina care ne-a insotit si stia engleza i-a tradus doamnei Liuba.

In inceputul lunii mai am fost chemati, eu si fratele pastor George Serban, sa ajutam intr-o actiune evanghelistica timp de doua zile in orasul Urziceni, jud. Ialomita. Liceenii ieseau de la scoala si parcurile din oras erau pline cu astfel de adolescenti si tineri. Am discutat cu doua tinere si una dintre ele a inteles ca plata pacatului este moartea si ne-a zis: “Inseamna ca nu mai avem nici o scapare de la iad!”. Le-am spus cum pot fi iertate prin jertfa Domnului Isus si asta e scaparea. Am vorbit si cu un adolescent si i-am transmis Evanghelia prin intermediul unui cub evanghelistic care prezinta prin imagini punctele principale ale Evangheliei.

Va multumesc ca v-ati facut timp sa cititi acest raport si rugati-va pentru mine sa vestesc Evanghelia aici in Draganesti-Olt si sa fac ucenici. Domnul sa va binecuvanteze si sa va dea pacea Lui.

Opris Daniel, pastor-misionar.


Distribuie

Articole Recente

Opris Daniel – Ianuarie 2023

Opris Daniel – Aprilie 2023

Slujire zonala La Biserica Speranta din Craiova, am avut un mesaj pentru un grup de adulti care erau interesati sa invete limba engleza. Fiind in perioada Saptamanii Mari, le-am reamintit de suferintele Domnului pentru pacatele noastre si despre faptul ca pocainta...

Opris Daniel – Ianuarie 2023

Opris Daniel – Ianuarie 2023

Domnul Isus este Lumina lumii! Împreună cu un frate am încercat sa discutam cu oamenii pe care-i întâlneam pe străzi,l a porți sau în curte. Unora le-am distribuit și Nou Testamente. Am discutat cu un bărbat de vârstă mea și care ne-a spus ce crede el și ne-a pun...