Opris Daniel oct-nov 2020

Dec 7, 2020Din slujire, Opris Daniel

Intr-o actiune de evanghelizare in oras am intalnit un tanar care este dependent de alcool. La inceput mi-a spus ca prin vointa lui poate sa se lase de baut dar discutand cu el a recunoscut pana la urma ca nu poate sta fara tigari si bauturi alcoolice. I-am spus si marturia mea personala, ca si eu am fost, cu multi ani in urma ca si el, dar Isus m-a eliberat. I-am dat si un ziar crestin si a zis ca il va citi cand va ajunge acasa.

Eu si sotia ne-am rugat inainte de intalnirea de duminica seara a bisericii noastre, Biserica Speranta, ca Dumnezeu sa aduca in acea seara persoane care nu au mai fost niciodata la noi la adunare sau care nu au mai fost de mult timp si acestea sa auda Evanghelia. Si ne-am bucurat sa vedem ca au venit 3 persoane pe care eu nu le-am cunoscut si nu stiu daca au mai fost vreodata, o doamna singura si o alta doamna cu fiul ei.
Un alt raspuns la rugaciune a fost cu privire la mama mea. Ea, de vreo doua saptamani, a avut dureri mari. A fost la doctor, i-a gasit ca are piatra la rinichi sau pe caile urinare si a trimis-o sa faca alte investigatii (tomograf). Mama ne-a dat telefon si sotia, care a fost asistenta medicala, i-a recomandat un medicament despre care mama nu a auzit si doctorul nu i l-a prescris. In tot acest timp ne-am rugat pentru mama.E a a luat acel medicament doua zile. Ulterior, mama ne-a dat telefon bucuroasa si ne-a spus vestea buna, ca a eliminat piatra (de aproape 2 cm.). Se simtea bine si nu mai avea dureri.

Am avut mari bucurii la intalnirile grupului de ucenicizare de vinerea seara. Biserica Speranta Draganesti-Olt se intalneste in patru grupuri vineri seara si unul dintre ele este cel pe care, cu ajutorul Domnului, il conduc. La acest grup participa membrii ai Bisericii si vizitatori. Studiem cartea Romani, capitol cu capitol, ne rugam si Il laudam pe Domnul. Ma bucur cand vad pe participanti ca inteleg adevarurile profunde din aceasta epistola in care Apostolul Pavel prezinta Evanghelia.

Distribuie

Articole Recente

Opris Daniel – Ianuarie 2023

Opris Daniel – Aprilie 2023

Slujire zonala La Biserica Speranta din Craiova, am avut un mesaj pentru un grup de adulti care erau interesati sa invete limba engleza. Fiind in perioada Saptamanii Mari, le-am reamintit de suferintele Domnului pentru pacatele noastre si despre faptul ca pocainta...

Opris Daniel – Ianuarie 2023

Opris Daniel – Ianuarie 2023

Domnul Isus este Lumina lumii! Împreună cu un frate am încercat sa discutam cu oamenii pe care-i întâlneam pe străzi,l a porți sau în curte. Unora le-am distribuit și Nou Testamente. Am discutat cu un bărbat de vârstă mea și care ne-a spus ce crede el și ne-a pun...