Painea cea de toate zilele

Din slujire, Stoica Marian

Vizita Germania

In vacanta scolara de vara impreuna cu familia am fost in vizita la bunici, in Germania. A fost un timp binecuvantat, in care ne-am bucurat din plin de un concediu odihnitor. Multumim frumos de sprijinul vostru in rugaciune. Am vazut mana lui Dumnezeu si protectia Lui. Va rugam sa continuati sa va rugati pentru noi, pentru proiectele si lucrurile care sunt puse in miscare.

O data cu intoarcerea nostra in septembrie am conectat calatoria noastra cu masina, cu vizitarea unor biserici cu scopul de a promova lucrarea, in Timisoara. Calatoria a continuat, cu un turneu de 3 saptamani in care am plecat singur incepand cu data de 3 octombrie. Traseul a fost urmatorul: 3-5 Timisoara, Arad, Beiusi, Zalau, Oradea; 6-13 Satu Mare, Cluj, Beclean, Bistrita; 14-17 Suceava, Dumbraveni. Calatoria a luat sfarsit cu 2 zile de echiapre in cadrul conferintei M4 care a avut loc in Brasov. A fost o calatorie in care am intalnit oameni pasionati pentru lucrare, deschisi pentru colaborare, dar cea mai mare bucurie a fost faptul ca lucarea din Oltenia este acoperita cu mult mai multi mijlocitori in rugaciune decat in trecut.

Grupul de miercuri

Incepand cu data de 19 Septembrie grupul de miercuri, si-a reluat programul regulat de intalnire incepand cu ora 19. Scopul grupului este unul evanghelistic. Dorim sa ducem Evangelia in mod special adolescentilor, prin urmatoarele forme: seri in care invitam persoane care sa isi spuna marturia si seri de evanghelizare in care citim si discutam din Biblie. Intelegem ca Dumnezeu ne chema prin acest grup sa evanghelizam constant adolescenti si sa investim in relati noi. Rugati-va pentru echipa de evanghelizare: Andrea, Mariana, Ramona, Emanuel si Marian, pentru intelepciune, credinta si pasiune pentru sufletele nemantuite ale acestor adolescenti. Rugati-va, de asemenea si pentru adolescentii care au mai fost expusi la Cuvant, ca Dumnezeu sa ii cerceteze si sa le deschida inimile, si sa ii elibereze de patimi sexuale si fumat.

Motive de rugaciune:

  • Rugati-va pentru persoanele care sunt implicate in strangerea si transportarea cadorurilor, anul acesta tinta noastra este 2500- 3000 de cadouri, perioada de desfasurare a proiectului este octombrie – 15 decembrie, ca Dumnezeu sa ii pazeasca pe partenerii nostri din cadrul acestui proiect: fratii din Beclean, Suceava, Austria, Germania.
  • Rugati-va si pentru proiectele sociale la care am lucrat in ultima perioada si pe care vrem sa le desfasuram:
    • Painea cea de toate zilele”- o hala multi functionala care are ca scop crearea de locuri de munca, si atragerea de resurse pentru misiunea noastra
    • „Gradina Sperantei” este un proiect care dorește să vină în sprijinul familiilor și indivizilor cu o stare financiara precara, prin a planta si a cultiva legume, fructe si plante (ex: lavanda). Recolta poate fi donata acestor beneficiari, vândută și valorificata pentru alte proiecte sociale cum ar fi: lemne de foc, transport la spital, medicamente, solare plante, etc.

Rugati-va pentru ca Dumnezeu sa ne dea intepelepciune in administrarea acestor proiecte, oameni care sa se implice si sprijin financiar.

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/XhgjR72xkjwpQ2T48″ number-photos=”10″ number-photos-per-row=”5″ cache-interval=”0″]

Distribuie

Articole Recente

Familia Stoica, update dec 2021

Familia Stoica, update dec 2021

Slujirea in sfera darului: un cantec de lauda spre Gloria lui Dumnezeu. Departamentul de misiune.-Asistarea misionarilor prin ajutor umanitar....

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Draga familie in Cristos, Cu bucurie si recunostinta va scriu aceste randuri. Sunt incurajat de bunatatea lui Dumnezeu si reflectand la biruinta pe...