Perieti Oct 2019

Nov 2, 2019 | Din slujire, Perieti

Ajutor in Slujire…

Suntem recunoscători Domnului pentru voi toti care ne ajutati sa raspandim Evanghelia si ne rugăm ca mulți oameni sa fie mântuiti.
Cand am înțeles importanța celor 3 P-uri, ne-am rugat Domnului sa aducă cat mai multe persoane lângă noi, in misiunea rurala, pe termen lung sau scurt. Asa am fost anul acesta ajutați de mai mulți frați, printre care si fratele Cornel Ștef, care a fost insotit de mai multe echipe.

O familie pe care o vizitam de mai mult timp, in urma unei intalniri cu echipa fratele Cornel, a inceput sa ceară foarte insistent botezul. Ne-am bucurat ca Domnul ne-a dat si rodele câmpului dar si roade spirituale. Sora Florina a fost botezată și in cartierul ei, avem acum o lucrare de evanghelizare si o lucrare socială.

Motive de rugăciune:

  • Oamenii pe care ii slujim să îl urmeze pe Domnul
  • Vecinii Florinei, carora li se vesteste Cuvantul, sa înceapă sa vină la biserică
  • Ajutor pentru a acoperi nevoile de iarnă a familiilor nevoiase
  • Protecția Domnului pentru întreaga familie

Poze din Slujire

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Articole Recente

Perieti Dec 2019

Perieti Dec 2019

Ducand oamenilor Vestea Buna Îi  mulțumim  Lui Dumnezeu pentru voi toti care luați  parte cu noi pe campul de misiune, ducand oamenilor Vestea Bună. Anul este pe  sfârșit  si ne-am  bucurat de tot ceea ce Dumnezeu a ingaduit in slujirea oamenilor. Pe sfârșit  de an,...

Perieti Nov 2019

Perieti Nov 2019

Multumiri... Anul se apropie de sfârșit mulțumim si vrem sa multumim tuturor celor ce pe parcursul acestui an ati fost alături de noi, incurajndu-ne pe campul de misiune in diferite moduri. Fie ca a fost prin rugăciune, misiune pe termen scurt, implicare socială sau...

Vlad Martie 2019

Vlad Martie 2019

Vă mulțumim tuturor celor care ne sprijiniți in orice forma

Share This