Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Vlad Ion

Misionar

“Prin harul Domnului, in anul 1999, Raul Costea a venit in satul Lisa pentru a proiecta filmul Isus. Fiind in comitetul de organizare al bisericii ortodoxe, am mers sa vad despre ce e vorba. Eu stiam ca pocaitii sunt ‘proorocii mincinosi’ si i-am cerut fratelui Raul sa-mi dovedeasca ca ei nu fac parte din acei prooroci.

Raul mi-a raspuns si mi-a oferit o Biblie pentru a o citi si pentru a gasi raspunsuri si la alte framantari ale mele. Ulterior am fost vizitat acasa si am fost invitat sa iau parte la intalnirile bisericii baptiste din Perieti. Am inceput sa studiez Cuvantul lui Dumnezeu si am descoperit o alta lume. De fapt era lumea reala, a lui Dumnezeu, dupa care eu tanjeam.

In anul 2000 am fost invitat la o conferinta de tineri, organizata la Alba Iulia. Mi-am vazut viata asemenea leprosului vindecat, ce se intoarce la Mantuitor pentru a-I multumi. Am decis atunci sa-mi predau si eu viata Celui ce mi-a oferit vindecare.

Imediat dupa convertirea mea, am inceput sa distribui literatura crestina si sa vorbesc cu oamenii despre dragostea lui Dumnezeu si nevoia lor de a fi mantuiti. Am lucrat la Bucuresti cativa ani, dar am simtit ca nu este locul meu acolo. Voiam sa fiu in mijlocul oamenilor din judetul Olt si sa-i slujesc. Am decis sa renunt la slujba si sa ma implic mai mult in slujirea misionara din judetul Olt. Am slujit 4 ani in cadrul Orfelinatului Bisericii Harul din Slatina, apoi Dumnezeu mi- a vorbit prin Matei 5:16: Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune şi să slăvească pe Tatăl vostru care este în ceruri.

In vara anului 2011, am decis impreuna cu familia, sa ne intoarcem in Lisa si sa slujim in cercul pastoral Perieti. Impreuna cu familia, sunt implicati in proiecte de evanghelizare si ucenicie.” 

Cristina lucreaza cu copiii si ii invata din Biblie. Ion predica la biserica din Perieti. Au un grup de studiu si de rugaciune in Lisa. Au 3 fete, Adriana, Tabita si Rebeca.

Proiecte

In cadrul acestei Biserici, ma ocup de urmatoarele proiecte:

  • Vestesc Evanghelia pe strada si in case;
  • Ma ocup de cresterea si dezvoltarea spirituala a membrilor Bisericii prin lucrare pastorala;

Proiecte Evanghelistice

”Fiecare casa un Nou Testament”

Scopul acestui proiect este distribuirea unei Biblii la fiecare casa din localitate
(Balteni, Periesi, Schit, Greci si Lisa). Prin actiunile de evanghelizare din aceste localitati se doreste ca, Cuvantul lui Dumnezeu sa fie auzit de fiecare persoana si avem ca obiectiv formarea de grupe de casa.

Proiecte sociale

In masura resurselor disponibile, acoperim nevoile fizice ale unor familii si persoane vulnerabile din punct de vedere social.
Proiectul ”O undita, nu un peste!
Prin acest proiect cautam sa cumparam familiilor dornice sa munceasca in gospodarie pentru asigurarea hranei, o capra, o vaca, sau un cal. Prin aceste actiuni de ajutorare se cauta ca persoanele ce beneficiaza de acest proiect sa devina independente din punct de vedere al asigurarii hranei zilnice.

Strategia de lucru

Evanghelizare:
– In Biserica locala si in satele unde avem lucrare, organizam diferite evenimente cu scop evanghelistic;
Ucenicizare:
– Intruniri de studiu Biblic cu cei ce s-au hotarat a-L urma pe Domnul, in scopul dezvoltarii relatiei lor cu Dumnezeu si a cunostintelor Scripturale.
Consolidare:
– Mergem in casele copiilor si tinerilor ce vin la programul pentru copii, pentru a le vestii si parintilor Evanghlia, prin diferite metode si activitati, cum ar fi:
* Citirea Bibliei impreuna cu cei ce nu stiu sa citeasca; impartasirea de marturii personale; iar unde este cazul si vizionarea unui film crestin;

 

Cum te poti implica?

  • Rugaciune;
  • Misiune pe termen scurt;
  • Misiune pe termen lung;
  • Financiar

NOUTĂȚI DIN SLUJIRE

Susține

Rugaciunea, sprijinul si incurajarile voastre ne ajuta sa mergem mai departe !

Selectează în formular scopul donației!

Misune Olt

Misune Dolj

Misune Teleorman

Tel. +40 769 693 627
Email : ionsicristinavlad@yahoo.com