Petrisor Bold – Misiune Septembrie 2022

Oct 3, 2022Din slujire, Petrisor Bold

?

Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morți în greșelile noastre, ne-a adus la viață împreună cu Hristos. Efeseni 2:4-5

Mulțumim lui Dumnezeu pentru lucrarea care s-a facut vara aceasta!

Lui Îi datorăm faptul că, prin credință, am intrat în această stare de har în care suntem și ne bucurăm în nădejdea slavei lui Dumnezeu. Romani 5:2

Împreună cu Biserica din Stoenești, am mai descoperit câteva din comorile Bibliei studiind capitolele 5,6 și 7 din Evanghelia după Matei. Aici gasim principiile Împărăției lui  Dumnezeu. În Matei 5: 44, Domnul Isus spune un crestin este caracterizat de dragoste și trebuie sa se comporte ca un adevărat fiu al Tatălui din ceruri.

Capitolul 6 arata atitudinea cu care un crestin își îndeplinește neprihănirea înaintea oamenilor, având în vedere  răsplata veșnica din partea lui Dumnezeu si nu admirația temporară din partea oamenilor. El trebuie sa trăiască diferit de cum trăiesc neamurile sau lumea.

Prima parte a capitolului 7 ne spune ca atunci când avem ceva de condamnat în fratele nostru, mai degrabă trebuie sa ne uitam la viață noastră prin lumina Cuvântului și abia atunci vom avea o vedere clară a lucrurilor pentru a-l corecta pe fratele nostru care a greșit (ex v5).

Rugați-va împreună cu noi pentru:

  • pentru perioada următoare de evanghelizare pe strada
  • pentru vizitele pe care le vom facem, cei care vor auzi Cuvântul sa fie mișcați și să aibă puterea de a da rușinea de oamenii și îngrijorările vieții la o parte pentru a lăsa Cuvântul lui Dumnezeu sa aducă rod în vietile lor.


Evanghelizare

Am întâlnit oameni cu care am împărtăşit Vestea Bună a Evangheliei. Am stat de vorbă cu o doamnă, iar din discuția cu dumneaei am înțeles că era foarte dezamăgită de oameni în general, că nu mai au frică de Dumnezeu și că a întâlnit numai oameni care căutau să înşele și care duc o viață egoistă. După ce am ascultat-o, am început să-i spun ca Biblia vorbește de o astfel de vreme. Asa era in vremea lui Noe când oamenii ajunseseră la culme cu păcătoșenia lor împotriva lui Dumnezeu  și El a hotărât să pedepsească aceste lucruri printr-un potop. Am continuat prin a-i spune că  ce se  vede în vremea noastră este la fel ca pe vremea lui Noe, oamenii trăiesc fără frică de Dumnezeu, dar El a hotărât o zi de judecată pentru toată omenirea. Pentru ca oamenii să fie salvați precum Noe și familia lui, Dumnezeu L-a trimis pe Fiul Lui, pe Domnul Isus sa moară pentru păcatele noastre și cine va crede în iertarea  Lui va fi salvat de judecata finală.

Purtăm în rugăciune oamenii care au auzit Evanghelia. Fie ca Domnul sa lucreze la inimile lor!

Luna aceasta am avut un eveniment pentru  copiii intre 8 si 14 ani. Ne-am bucurat sa-i vedem prezenți, atât pe copii dar și pe mamele și bunicii lor care erau atenţi la activitățile ce s-au facut. Am avut activități sportive, cântece si versete biblice.

Ne rugăm ca Domnul să-și continue lucrarea de încolțire a seminței Cuvântului care a fost semănat în inimile copiilor și a celorlalți care au auzit Evanghelia.

Distribuie

Articole Recente

Planul perfect al lui Dumnezeu

Planul perfect al lui Dumnezeu

Planul perfect al lui Dumnezeu împlinit prin Mântuitorul nostru Isus Hristos! Iată, fecioara va fi însărcinată, va naște un fiu și-I vor pune numele Emanuel, care, tălmăcit, înseamnă: „Dumnezeu este cu noi”. Matei 1:23. Evanghelizare: In perioada sărbătorilor am făcut...

Petrisor Bold- Ianuarie 2022

Petrisor Bold- Ianuarie 2022

Isus le-a zis: „Eu sînt Pînea vieții. Cine* vine la Mine, nu va flămînzi niciodată; și cine crede în Mine, nu va înseta niciodată. Ioan 6:35 UCENICIE Mulțumim lui Dumnezeul pentru Cuvântul Sau pe care ni-L da ca hrana. Împreună cu Biserica din Stoenesti, am studiat...