Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Petrișor bold

Misionar în Stoenești

Petrișor Bold

Chemarea lui Dumnezeu

Ma numesc Petrisor Bold, sunt nascut in judetul Teleorman, sunt casatorit cu Roxana iar Dumnezeu ne-a binecuvantat cu trei copii: Naomi, Rahela si Timotei.
La varsta de 17 ani, L-am primit pe Domnul Isus in inima mea ca Domn si Mantuitor personal. Din acel moment, am avut dorinta arzatoare de a impartasii Evanghelia celor nemantuiti. Am slujit in biserica locala in diferite forme prin predicare si administrare.

Familie : Petrișor, Roxana, Naomi, Rahela si Timotei

Viziunea Noastră

Sa vedem comunitati de credinciosi care sa reflecte chipul lui Hristos, cu impact in societate, incepand din Stoenesti, Berindei, Pestra si Gostavat.

Plantare Biserică

Chemarea la slujire

Cu 3 ani in urma Dumnezeu ne-a vorbit prin versetul din Matei 9:37 Mare este secerisul, dar putini sunt lucratorii,  iar in iunie 2019, impreuna cu familia, am venit in Oltenia pentru a castiga suflete pentru imparatia Lui.

Odata cu mutarea in Berindei, Jud. Olt, m-am alaturat echipei existente de plantare de biserici din Stoenesti, coordonata de fratele George Serban.

DESPRE LUCRARE

Cercul de slujire cuprinde urmatoarele localități: Stoenesti, Berindei, Gostavatu si Pestra. Impreuna însumeaza o populație de 7000 de suflete, din care foarte putini sunt credinciosi nascuti din nou.

Responsabilitatile mele in echipa de plantare sunt: predicarea in Biserica din Stoenesti duminica dimineata, evanghelizare miercuri în Stoenesti, ucenicie in cadrul grupului de casa al biserici din Stoenesti, evanghelizare personala și vizite evanghelistice in Berindei.

Viziune: Sa vedem comunitati de credinciosi care sa reflecte chipul lui Hristos, cu impact in societate, incepand din Stoenesti, Berindei, Pestra si Gostavat.

Cum indeplinim viziunea?

Prin colaborare cu parteneri si prin proiecte evanghelistice si sociale.

Misiune: Evanghelizarea celor nemantuiti si ucenicizarea celor convertiti.

Proiecte

• Ajuta o familie cu incalzirea pentru iarna;

• Ajuta un nevoias cu un pachet de alimente pe luna;

• Ajuta un copil sa nu abandoneze scoala.

Cum te poți implica?
  • Vino intr-o calatorie misionara  pe termen scurt!
  • Fii partenerul nostru prin rugaciune si incurajare!
  • Sprijina financiar un proiect sau familia de misionarului sau promoveaza misiunea pe care o facem.

Misiune în Comani

Noutăți Din Misiune