Planul perfect al lui Dumnezeu

Feb 1, 2023Din slujire, Petrisor Bold

?

Planul perfect al lui Dumnezeu împlinit prin Mântuitorul nostru Isus Hristos!

Iată, fecioara va fi însărcinată, va naște un fiu și-I vor pune numele Emanuel, care, tălmăcit, înseamnă: „Dumnezeu este cu noi”. Matei 1:23.

Evanghelizare:

In perioada sărbătorilor am făcut vizite la familii pentru a citi împreună din Biblie. Am citit despre evenimentele care s-au petrecut în preajma nașterii Domnului, in special in Luca 1 și 2, si împreună ne-am bucurat de ceea ce spune Biblia. Dumnezeu a pregătit venirea Domnului Isus trimițând pe Ioan Botezătorul pentru a pregăti calea, înainte de venirea Mântuitorului. Apoi am citit despre ascultarea de care a dat dovadă Maria, mama Domnului Isus și despre nașterea Domnului care a fost vestită din vechime- un plan perfect prin care Dumnezeu avea să ofere răscumpărare poporului Său.
Ne bucurăm de oamenii care au auzit Evanghelia și ne rugăm pentru cercetarea lor.

Lucrarea cu copiii

Cu ajutorul lui Dumnezeu, am avut activități cu copiii din Berindei. Au fost prezenți aproximativ 20 de copii cu vârste intre 7-10 ani și am descoperit împreună planul măreț al lui Dumnezeu de a salva lumea din pacat.
Pentru a parcurge întreaga narațiune despre creația lui Dumnezeu, căderea și răscumpărarea, am avut 4 întâlniri cu lecții biblice și cântecele. Am vorbit despre creația perfecta a lui Dumnezeu și despre neascultarea omului care a provocat intrarea păcatului în lume. Astfel, relația perfecta pe care a avut-o omul cu Dumnezeu a fost întreruptă de păcat.
Dumnezeu a intervenit cu soluția pentru a ne răscumpăra și a pregătit o cale prin care să refacă relația omului cu Dumnezeu. In planul Lui perfect, Dumnezeu ne are în vedere pe fiecare și a ales ca Fiul Său unic, nu doar să părăsească cerul, ci ca El să-și de a viața ca răscumpărare pentru fiecare dintre noi. A făcut aceasta fiindcă ne iubește!

Lucrarea socială

Cu ajutorul lui Dumnezeu, luna aceasta am vizitat 10 familii pentru a le dărui alimente și Cuvânt pentru suflet. Am fost uimiți să vedem că Dumnezeu, plin de dragoste și indurare, încă mai caută oameni să le întoarcă privirile către El. In doua familii, am văzut cum Dumnezeu caută în mod personal bărbații. Săndel a luat Biblia la locul de munca și citește din ea, iar Nicu a avut un vis prin care Dumnezeu îl cheama la El.

Rugăciune:

Ne rugăm ca fiecare copil să-L cunoască pe Dumnezeu. Mai mult, prin ei sa ajungem la inimile părinților lor.
Ne bucurăm de oamenii care au auzit Evanghelia și ne rugăm ca Domnul sa li se descopere intr-un mod personal.

Distribuie

Articole Recente

Petrisor Bold- Ianuarie 2022

Petrisor Bold – Misiune Septembrie 2022

Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morți în greșelile noastre, ne-a adus la viață împreună cu Hristos. Efeseni 2:4-5 Mulțumim lui Dumnezeu pentru lucrarea care s-a facut vara aceasta! Lui Îi datorăm...

Petrisor Bold- Ianuarie 2022

Petrisor Bold- Ianuarie 2022

Isus le-a zis: „Eu sînt Pînea vieții. Cine* vine la Mine, nu va flămînzi niciodată; și cine crede în Mine, nu va înseta niciodată. Ioan 6:35 UCENICIE Mulțumim lui Dumnezeul pentru Cuvântul Sau pe care ni-L da ca hrana. Împreună cu Biserica din Stoenesti, am studiat...