Poduri spre oameni

Sep 4, 2020Din slujire, Dumitru Mircea

?

În timpul care a trecut, în mintea mea a persistat o întrebare. Cum as putea sa ajung să vestesc Evanghelia la oamenii care nu au o relație personală cu Dumnezeu?

Din cauza pandemiei, oamenii au o reținere în a discuta pe strada cu mine despre Hristos. A doua problema este: Cum as putea sa ajung cu mesajul Evangheliei la tinerii din orașul Corabia?. Tinerii nu mai asculta un om trecut de 40 de ani sau asculta, dar iau în glumă orice subiect.

Dar Dumnezeu este cel care a intervenit chiar si in situatia asta. Cu ceva timp în urmă, am văzut în lucrarea din Craiova, diferite emisiuni pe Facebook, și una dintre ele era O carte in serial. Îmi place mult sa citesc iar Domnul mi-a pus pe inima sa încep și eu sa citesc live câte un capitol din diferite carti care explica foarte clar ce inseamna pocainta si credinta.Deocamdată sunt 12 oameni care vizioneaza.

De asemenea, Dumnezeu a deschis o ușă să vestesc Evanghelia chiar dacă nu direct, ci prin intermediar. Un tanar care a fost coleg de clasa cu Damaris și-a făcut o prietenă din București. Problema este ca fata din București s-a declarat o vrăjitoare alba, adică buna. Colegul lui Damaris a început sa pună tot felul de întrebări iar cu aceasta ocazie am avut ocazia sa prezint perspectiva Bibliei in legatura cu vrajitoria si sa discutam despre mantuirea prin Domnul Isus Hristos.

Rugati-va ca cei care au auzit Evanghelia într-un mod sau altul, sa ajungă la iertarea prin jertfa Domnului Isus.

Distribuie

Articole Recente

Evanghelia schimbă – nov 2018

Evanghelia schimbă – nov 2018

Cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit sa avem activități evanghelistice în cartierul Celei, sa facem vizite și sa ne implicam social.

Corabia Mai 2018

Corabia Mai 2018

”Sănătatea” este răspunsul dat de majoritatea oamenilor la întrebarea:care este cel mai important lucru din viata?

Corabia Aprilie 2018

Corabia Aprilie 2018

Şi chiar dacă mi-aș împărți toată averea pentru hrana săracilor

Corabia Martie 2018

Corabia Martie 2018

Facem misiune cu resursele Împărăției lui Dumnezeu. In luna Martie am văzut pus în practica motto-ul pe care îl avem “Lucram pentru Dumnezeu cu resursele împărăției lui Dumnezeu” Si în acest an Domnul ne-a binecuvântat cu vizita fraților din Deer Park Baptist Church....

Ianuarie 2018 Corabia

Ianuarie 2018 Corabia

Purtare de grija și dezvoltare Purtare de grija “ ....Ci oricare va vrea să fie mare între voi, să fie slujitorul vostru ”   Marcu 10: 43 Pentru luna Ianuarie Dumnezeu ne-a pus pe inima sa slujim mai mult pe cei din cercul nostru de influența. Cu ajutorul asociației...