Comani Septembrie 2017

Comani Septembrie 2017
Poze din slujire

Laudam pe Dumnezeu pentru ca si in luna aceasta ne-a daruit experiente minunate cu El in lucrare.

Pentru ca suntem incredintati ca biserica creste in mod vizibil in grupe mici, si noi am inceput luna aceasta grupul in care ne intalnim toti cei care vor sa cunoasca mai mult Cuvantul lui Dumnezeu. Domnul sa lucreze tot mai mult in inimile noastre si sa puna in noi. ca biserica, dorinta de a ne apropia tot mai mult de El. Read more

Beciu Septembrie 2017

Beciu Septembrie 2017

Scrisoare de informare Septembrie 2017

Doresc să împărtășesc cu dumneavoastră felul în care a decurs activitatea noastră misionară și pe parcursul lunii septembrie.

Luna aceasta am făcut vizite familiilor la care mergem de obicei dar am ajuns si familii pe care nu le vizitasem până acum. Am găsit oameni deschiși cu care am putut discuta și care s-au aratat interesați să cunoască mai mult despre credința în Domnul Isus Cristos. Am fost rugat să mai trec pe la ei și să le mai vorbesc despre adevarul Scripturii.

Inapoi la pagina Beciu

 

Daneasa- Mich August 2017

Daneasa- Mich August 2017

Isaia 43:1b
“Nu te teme de nimic, caci Eu te izbavesc, te chem pe nume: esti al Meu.”

Poze Slujire

De obicei verile in Oltenia sunt foarte aglomerate.  In aceasta luna am avut oportunitatea sa slujim cu Parent Vision Trip (PVT).  Au fost peste 120 de participanti americani si aproximativ 30 de romani. A fost o experienta frumoasa sa vedem asa de multi oameni slujind in Biserica Speranta, in Draganesti-Olt si in satele din jur. Read more

Comani August 2017

Comani August 2017

Multumim lui Dumnezeu pentru harul de care ne-a facut parte sa lucram pentru largirea Imparatiei Cerurilor.

In luna august am avut bucuria de a-l avea in mijlocul nostru pe fratele Nelutu Bec, care a impartasit cu noi din Cuvantul lui Dumnezeu lucruri care ne-au indemnat sa aratam dragoste prin faptele noastre celor din jurul nostru.

Pentru ca luna aceasta am fost vizitati de  cei de la PVT, am cazat la noi 3 familii. Dupa un program stabilit de biserica din Draganesti, am avut ocazia ca intr-o zi sa mergem in vizita in casele oamenilor. Aici am incercat sa-L prezentam pe Cristos, indiferent de problemele cu care se confrunta fiecare.

Poze Slujire

Am avut si o masa de dragoste timp in care am impartasit lucruri minunate pe care le face Dumnezeu aici in lucrare, felul in care El ne-a chemat sa-L slujim dar si proiecte in care ne implicam. In alta zi am slujit prin evanghelizare pe stazile din Craiova. Un roman a mers impreuna cu o familie de americani si am impartit cate un Nou Testament pentru fiecare casa pe o anumita zona dar facut si evanghelizare de la om la om.

Fratele Michael Daily a fost la noi pentru doua zile si ne-am bucurat sa petrecem timp impreuna.

Rugati-va pentru Comani:

  • pentru cei care frecventeaza biserica din Comani
  • in mod deosebit rugati-va pentru Vali (fata al carui sot a fost in puscarie, ca Dumnezeu sa o ajute sa nu ia decizii pripite in ceea ce priveste casnicia ei. Rugati-va si pentru sotul ei, Bebe, sa fie mantuit. Stim ca lucrurile se vor schimba total daca acesta Il va cunoaste pe Domnul.

Rugat-va pentru noi ca familie:

  • ca Domnul sa ne ajute sa traim in dependenta de El indiferent de ce vom intampina in viata de zi cu zi
  • sa fim o lumina in mijlocul acestor oameni
  • sa avem intelepciune in felul de a lucra cu oamenii
  • pentru protectia familiei noastre.

Multumim celor care va implicati in lucrarea din Comani si celor care ne purtati in rugaciunile voastre zilnice!
Fiti binecuvantati de Cel Preainalt!

Inapoi la pagina Comani

Beciu August 2017

Beciu August 2017
Slujire
Poze Slujire Beciu

Pace! Doresc să împărtășesc cu dumneavoastră felul în care a decurs activitatea misionară in acesta luna.

Impreună cu frații de la PVT ( Parent Vision Trips)  am reușit să organizăm un eveniment evanghelic in cadrul caruia omenii din localitatea Beciu au primit ochelari de vedere și Noi Testamente.
Ne-am bucurat să vedem cum oamenii acceptă să ne rugăm pentru ei și pentru nevoile lor.
Continuăm să ținem legătura cu acești oameni, să ne rugăm pentru ei și să dezvoltăm relații de prietenie cu scopul de a le arăta marea dragoste pe care Dumnezeu o are pentru ei.

Vă mulțumim frumos pentru suportul în rugăciune! Va rugam ,continuti sa va rugati  pentru noi pentruși lucrarea de aici!

Inapoi la pagina Beciu

Comani Iulie 2017

Comani Iulie 2017
Galerie Foto slujire

Binecuvântat sa fie Domnul!
Având în inima povara aceasta de a-i vedea pe oameni întorși la Dumnezeu, am cautat și luna aceasta sa vestim dragostea lui Hristos în diferite moduri în rândul oamenilor din Comani.
La începutul lunii am avut harul de a lucra cu o echipa de frați din Texas, condusa de fratele Keith Wiliamson si fratele Tim Owens. Read more

Familia Mich Iulie 2017

Familia Mich Iulie 2017
Galerie Foto slujire

Luna aceasta a fost plina cu activități si echipe care ne-au ajutat dar a fost si o luna plina de bucurii.

Suntem implicați in lucrarea din Dăneasa, mai specific cu tinerii si organizam evenimente săptămânale cu jocuri sportive, marturii. Petrecem timp cu ei si ne dorim sa întărim relatiile si sa cream altele noi. Read more

Beciu Iulie 2017

Beciu Iulie 2017
Galerie Foto Slujire

Pace, mă numesc Sfetcu Florin Iulian și sunt misionarul bisericii Speranta din localitatea Draganesti Olt. Slujesc împreună cu soția mea Alina și cei patru copii pe care îi avem în localitatea Beciu din județul Teleorman . Doresc, ca de obicei,  să împărtășesc cu dumneavoastră felul în care a decurs activitatea noastră misionară și pe parcursul lunii iulie. Read more