Mesaj zdrobire part II – Raul Costea

Mesaj zdrobire part II – Raul Costea

Mesaj zdrobire part II – Raul Costea
November 9, 2018

Accesează

Resurse Similare

Iehova Țidchenu, Dumnezeu neprihănirea noastră

„Domnul neprihănirea noastră” (Ieremia 33.16) – Ca în cazul lui Iehova-M’Kaddesh, numai Dumnezeu e Cel care îi asigură omului neprihănirea, în mod suprem în Persoana Fiului Său, Isus Cristos, care a fost făcut păcat pentru noi, „ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El” (2 Corinteni 5.21).

Iehova Ire – predica Costea Raul

IEHOVA-IRE: „Domnul va purta de grijă” (Genesa 22.14) – Numele consemnat de Avraam atunci când Dumnezeu a asigurat berbecul care să fie sacrificat în locul lui Isaac.

Septembrie 2018 – Comani

Septembrie 2018 – Comani

Viziune

Comani sa fie plin de cunostinta lui Dumnezeu, o comunitate de oameni care Il cunosc pe Dumnezeu, se inchina (botez, Cina Domnului, darnicie, rugaciune,  etc) si duc speranta lui Cristos, din Comani, pana la marginile pamantului.

November 2, 2018

Tot ce faceti, sa faceti ca pentru Domnul.

Este asa de minunat sa vezi cum Dumnezeu lucreaza si atinge inimile oamenilor!

Oamenii care nu Il cunosc pe Dumnezeu au nevoie sa auda Vestea Buna dar in acelasi timp sa fie slujiti si iubiti cu fapta. Sunt oameni in comunitatea noastra in care investim de anii de zile, si dupa multi ani incepi sa vezi lucrarea lui Dumnezeu in viata lor. Unii incep sa se lase modelati, schimbati iar altii raman pe aceeasi pozitie in care i-am cunoscut cu ani in urma. Dumnezeu nu sta in timp si spatiu ca noi si de aceea noi nu cunoastem timpul lui Dumnezeu in care zrobeste o inima in asa fel incat sa capituleze in fata Lui.

La inceputul lunii august am cazat PVT si impreuna cu ei am slujit la Craiova  unde am impartit invitatii pentru diferite evenimente. De-asemenea, am slujit la Bals unde oamenii au primit gratis ochelari de citit. Am avut ocazia sa cunoastem diferiti oameni, diferite probleme, diferite motive de rugaciune pentru care am mijlocit inaintea lui Dumnezeu. Tot impreuna cu ei si cu alte grupe de copii din cateva puncte de misiune am organizat un eveniment comun cu copiii in parc.

Multumim celor care se alatura lucrarii din Comani si simt povara in inima lor pentru oamenii aflati in nevoi. Fratii din Barcelona au hotarat inaintea Domnului sa binecuvinteze familii  in care noi investim, cu lemne pentru foc. O vaduva imi spunea ca nici nu imi pot imagina ce bucurie a avut in inima cand ne-a vazut la poarta cu lemne pentru ea. Slavit sa fie numai Dumnezeu pentru ca El este cel care misca inimile oamenilor. Cu ajutorul lor am putut binecuvanta 5 familii.

Impreuna cu cei de la Word Race am particicipat si noi la proiectul Let’s do it, Romania, un proiect de curatare a gunoaielor din spatiu public. Am fost in Draganesti dar am facut si la noi in Comani. Oamenii erau impresionati, unii intre ei o vedeau ca si cand cineva ne pedepseste, altii ca suntem obligati iar altii s-au oferit sa ne cumpere suc in semn de apreciere la ceea ce facem. Cu ocazia aceasta am putut sa fim o marturie pentru multi oameni din Comani explicandu-le ca facem totul in Numele Domnului Isus care ne-a iertat pacatele. Am strans peste 80 de saci de gunoi .

Dumnezeu se foloseste de oricine se lasa folosit. Un tanar care multi ani a trait foarte greu, venea la noi in casa sa se incalzeasca, cu o copilarie grea, urmarindu-ma de-aproape in tot ceea ce fac, si-a exprimat dorinta in a ajuta oamenii in nevoi din comunitatea noastra. Au fost binecuvantate in jur de 15 familii cu alimente si 10 familii cu lemne de iarna.

Multumim tuturor celor ce ne purtati in rugaciunile voastre. Simtim ca suntem purtati in rugaciune si Il vedem pe Dumnezeu la lucru in inimile oamenilor.

Rugati-va pentru:

-oameni care sa se alature echipei din Comani

-intelepciune in lucru cu oamenii

-pentru un microbuz de care sa ne folosim in lucrare la transportul oamenilor

 

Evanghelia, mai tare decât referendumul

Evanghelia, mai tare decât referendumul

Motto:

“Pe El Îl propovăduim noi şi sfătuim pe orice om şi învăţăm pe orice om în toată înţelepciunea, ca să înfăţişăm pe orice om desăvârşit în Hristos Isus.”

Coloseni 1:28-29

November 1, 2018

Luna octombrie a reprezentat momentul in care lupta pentru valorile crestine a luat amploare. Prin lege,
s-a încercat sa se stabileasca definitiv conceptul de familie traditionala, însa aceasta batalie a fost pierduta.

Totusi, nu trebuie sa uitam faptul ca exista o arma mai puternica de a lupta, si anume, Evanghelia. Daca nu putem apara valorile crestine prin puterea legii, le vom apara prin dezvoltarea misionarilor in cadrul organizatiei. In timp ce mass-media vuia cu argumente pro si contra pentru familie, noi am inceput programul E2E cu a doua generatie de cursanti. Scopul programului este de a echipa oameni care sa transmita mai departe, in satele si orasele Romaniei, valorile biblice.

“Votul” tau poate conta pentru a castiga aceasta batalie prin rugaciune, incurajare si prin sustinere financiara.

Ei sunt cei care vor merge in mijlocul oamenilor sa-L vesteasca pe Hristos.