Octombrie 2017 Familia Opris

Octombrie 2017 Familia Opris

La întâlnirile de duminica dimineața, unde participa credincioși dar si persoane nemântuite am expus Cuvântul Domnului pentru cei prezenți intr-un mod simplu si pe intelesul lor. I-am solicitat pe ei sa citeasca versetele si prin intrebari i-am provocat sa gandeasca. si sa vada adevarul si totodata sa-si vada starea. Dam posibilitatea fiecărui participant la aceste întâlniri sa se roage si am observat ca si vizitatorii se roaga fara ca noi sa-i impingem sa faca lucrul acesta.

Va rog rugati-va pentru acești vizitatori ai adunarii din localitatea Coteana sa se pocaiasca si sa-L primeasca pe Domnul. Atat eu, cat si alti credinciosi le-am vestit Evanghelia si le-am explicat ce este botezul. Imi dau seama ca aceasta va fi dovada ca s-au pocait prin faptul ca vor cere botezul.

Cu un an in urma in Coteana s-a mutat familia Ilies, Samuel si Raluca. In casa unde locuiesc era nevoie de o baie. Domnul ne-a ajutat sa facem una intr-o camera si s-a ajuns pana in punctul in care s-a facut racordarea la apa curenta. Insa canalizarea nu este finalizata astfel ca baia nu poate fi folosita.  Raluca este insarcinata  iar o baie funcionala ar fi o mare binecuvantare in aceasta perioada. Va chemam la rugaciune pentru racordarea la sistemul de canalizare!

Va multumesc!

Slavit sa fie Domnul!

Inapoi la pagina Opris

Octombrie 2017 Beciu

Octombrie 2017 Beciu

Doresc să împărtășesc cu dumneavoastră felul în care a decurs activitatea noastră misionară și pe parcursul lunii octombrie. În această lună am continuat evanghelizarea pe stradă, vizitele  și lucrarea cu copiii. Am cunoscut o nouă familie care ne-au făcut bucuria de a ne asculta cu atenție atunci când am început să le vorbim despre dragostea Domnului Isus Cristos.

Ne rugăm pentru această familie și ne dorim ca aceștia să-L accepte pe Domnul Isus Cristos ca Salvator personal. Continuăm să ne rugăm si pentru copiii din Beciu și pentru locuitorii acestei comune.

Vă mulțumim frumos pentru suportul în rugăciune și vă rugăm frumos să continuati sa va rugati.

Fiți binecuvântati!

Inapoi la pagina Beciu

Corabia Septembrie 2017

Corabia Septembrie 2017
Poze Slujire

Luna Septembrie a fost caracterizata de lucrări concentrate pe întâlniri și replanificare. “ Planurile omului harnic nu duc decât la belșug, dar celce lucrează cu graba n-ajunge decât la lipsa “ Proverbe 21: 5
Deși este un orășel micut, Corabia are doua biserici de orientare penticostal-carismatic, o biserica adventista, o sala a regatului ( martori ai lui Iehova) si cel puțin cinci biserici ortodoxe. Împreună cu cei ce participa la catehiza am încercat sa înțelegem ce credem cu privire la nasterea din nou, divinitatea Domnului Isus, de ce ne inchinam duminica, botezul cu Duhul Sfant, botezul in apa, Read more

Daneasa Mich Sept 2017

Eu sunt Vita, voi sunteti mladita. Cine ramane in Mine si in cine raman Eu, aduce multa roada; caci despartiti de Mine nu puteti face nimic. Ioan 15:5

Acest verset a fost foarte potrivit pentru noi in aceasta luna. In fiecare dimineata ne-am asigurat ca primul lucru pe care-l care am facut a fost sa citim din Biblie si sa ne rugam. Asta ne-a incurajat inimile foarte mult si ne-a ajutat sa vedem cum Dumnezeu lucreaza in Oltenia.

Poate stiti, Rachel a avut cateva probleme cu sanatatea . Pentru a ne asigura ca totul este bine, am fost la medic in fiecare saptamana.  Rachel  este bine acum, dar va rugam  sa continuati sa va rugati pentru o recuperare cat mai rapida.

La mijlocul lunii Septembrie am facut ultima calatorie pe acest an la Sighetu Marmatiei ( de unde este Cornel). Noi am mers focalizati pe strangere de fonduri si sa gasim parteneri romani care sa investeasca in misiunea noastra. Parteneriat pentru noi nu inseamna doar finante, ci inseamna si incurajare, rugaciune si trimiterea de echipe pe termen scurt in punctul nostru de misiune. Cel mai important mod de sustinere este rugaciunea. Fara rugaciune simtim ca misiunea noastra nu va creste. Va multumim pentru rugaciuniile voastre! Multumim Domnului pentru calatoria noastra reusita! Asteptam cu nerabdare sa vedem cum Dumnezeu lucreaza in viitor prin aceia care s-au aratat interesati de misiunea noastra din sudul Romaniei. Dumnezeu sa va binevuvinteze!

Suntem bucurosi  sa va anuntam ca Dumnezeu pregateste o echipa din nordul Statelor Unite , sa vina la noi in Aprilie 2018.  Chiar daca mai sunt 6 luni pana atunci, suntem uimiti sa vedem cum Dumnezeu leaga oameni diferiti, din diferite parti pentru a-i aduce in acelasi loc de slujire. Deja ne rugam pentru acest parteneriat si abia asteptam sa vedem cum Dumnezeu va lucra.

Asteptam sa primim vesti bune despre viza lui Cornel. Ne-am dori sa incepem un studiu biblic saptamanal pentru tineri si nu am vrea sa lipsim prea mult pentru  a nu afecta relatiile cu ei.  Rugati-va sa stim cum sa avem impact asupra tineriilor.

Viza lui Cornel. Am depus actele  in Iulie. Acest prim pas se numeste petitie. Procesul de emigrare este foarte dificil si presupune in total opt pasi diferiti.  Inca  asteptam un  raspuns de la biroul de emigrari din SUA, daca au prelucrat dosarul sau daca au nevoie de mai  multe nformatii din partea noastra.

Asta ne face sa crestem in rabdare. Domnul este bun si ne invata exact ce zice versetul din Ioan 15:5. Aceasta nesiguranta in procesul de obtinere al vizei ne face sa mergem mai adanc in Cuvantul lui Dumnezeu si ne ajuta sa ne incredem mai mult in El.

Rugati-va pentru:

– Sanatatea lui Rachel

– Echipa din SUA care vine in aprilie anul viitor

– Intelepciune in lucrarea cu tinerii si un impact pozitiv in vietile lor

– Viza lui Cornel

Multumim si va iubim!

Comani Septembrie 2017

Comani Septembrie 2017
Poze din slujire

Laudam pe Dumnezeu pentru ca si in luna aceasta ne-a daruit experiente minunate cu El in lucrare.

Pentru ca suntem incredintati ca biserica creste in mod vizibil in grupe mici, si noi am inceput luna aceasta grupul in care ne intalnim toti cei care vor sa cunoasca mai mult Cuvantul lui Dumnezeu. Domnul sa lucreze tot mai mult in inimile noastre si sa puna in noi. ca biserica, dorinta de a ne apropia tot mai mult de El. Read more

Beciu Septembrie 2017

Beciu Septembrie 2017

Scrisoare de informare Septembrie 2017

Doresc să împărtășesc cu dumneavoastră felul în care a decurs activitatea noastră misionară și pe parcursul lunii septembrie.

Luna aceasta am făcut vizite familiilor la care mergem de obicei dar am ajuns si familii pe care nu le vizitasem până acum. Am găsit oameni deschiși cu care am putut discuta și care s-au aratat interesați să cunoască mai mult despre credința în Domnul Isus Cristos. Am fost rugat să mai trec pe la ei și să le mai vorbesc despre adevarul Scripturii.

Inapoi la pagina Beciu

 

Daneasa- Mich August 2017

Daneasa- Mich August 2017

Isaia 43:1b
“Nu te teme de nimic, caci Eu te izbavesc, te chem pe nume: esti al Meu.”

Poze Slujire

De obicei verile in Oltenia sunt foarte aglomerate.  In aceasta luna am avut oportunitatea sa slujim cu Parent Vision Trip (PVT).  Au fost peste 120 de participanti americani si aproximativ 30 de romani. A fost o experienta frumoasa sa vedem asa de multi oameni slujind in Biserica Speranta, in Draganesti-Olt si in satele din jur. Read more

Comani August 2017

Comani August 2017

Multumim lui Dumnezeu pentru harul de care ne-a facut parte sa lucram pentru largirea Imparatiei Cerurilor.

In luna august am avut bucuria de a-l avea in mijlocul nostru pe fratele Nelutu Bec, care a impartasit cu noi din Cuvantul lui Dumnezeu lucruri care ne-au indemnat sa aratam dragoste prin faptele noastre celor din jurul nostru.

Pentru ca luna aceasta am fost vizitati de  cei de la PVT, am cazat la noi 3 familii. Dupa un program stabilit de biserica din Draganesti, am avut ocazia ca intr-o zi sa mergem in vizita in casele oamenilor. Aici am incercat sa-L prezentam pe Cristos, indiferent de problemele cu care se confrunta fiecare.

Poze Slujire

Am avut si o masa de dragoste timp in care am impartasit lucruri minunate pe care le face Dumnezeu aici in lucrare, felul in care El ne-a chemat sa-L slujim dar si proiecte in care ne implicam. In alta zi am slujit prin evanghelizare pe stazile din Craiova. Un roman a mers impreuna cu o familie de americani si am impartit cate un Nou Testament pentru fiecare casa pe o anumita zona dar facut si evanghelizare de la om la om.

Fratele Michael Daily a fost la noi pentru doua zile si ne-am bucurat sa petrecem timp impreuna.

Rugati-va pentru Comani:

  • pentru cei care frecventeaza biserica din Comani
  • in mod deosebit rugati-va pentru Vali (fata al carui sot a fost in puscarie, ca Dumnezeu sa o ajute sa nu ia decizii pripite in ceea ce priveste casnicia ei. Rugati-va si pentru sotul ei, Bebe, sa fie mantuit. Stim ca lucrurile se vor schimba total daca acesta Il va cunoaste pe Domnul.

Rugat-va pentru noi ca familie:

  • ca Domnul sa ne ajute sa traim in dependenta de El indiferent de ce vom intampina in viata de zi cu zi
  • sa fim o lumina in mijlocul acestor oameni
  • sa avem intelepciune in felul de a lucra cu oamenii
  • pentru protectia familiei noastre.

Multumim celor care va implicati in lucrarea din Comani si celor care ne purtati in rugaciunile voastre zilnice!
Fiti binecuvantati de Cel Preainalt!

Inapoi la pagina Comani

Beciu August 2017

Beciu August 2017
Slujire
Poze Slujire Beciu

Pace! Doresc să împărtășesc cu dumneavoastră felul în care a decurs activitatea misionară in acesta luna.

Impreună cu frații de la PVT ( Parent Vision Trips)  am reușit să organizăm un eveniment evanghelic in cadrul caruia omenii din localitatea Beciu au primit ochelari de vedere și Noi Testamente.
Ne-am bucurat să vedem cum oamenii acceptă să ne rugăm pentru ei și pentru nevoile lor.
Continuăm să ținem legătura cu acești oameni, să ne rugăm pentru ei și să dezvoltăm relații de prietenie cu scopul de a le arăta marea dragoste pe care Dumnezeu o are pentru ei.

Vă mulțumim frumos pentru suportul în rugăciune! Va rugam ,continuti sa va rugati  pentru noi pentruși lucrarea de aici!

Inapoi la pagina Beciu