Un Nou Testament

Dorinta noastra este sa daruim fiecarei case/familii din zona RESO cate un  Nou Testament. Mii de familii locuiesc si traiesc aici iar majoritatea nu au  Biblia, Cuvantul lui Dumnezeu.

Mergem in localitatile din sudul judetului Olt si impartim Noi Testamente oamenilor de aici. Pentru a da posibilitatea celor care doresc sa ia legatura cu noi, atasam si informatiile noastre de contact. Dumnezeu poate face minuni iar noi continuam sa ne rugam pentru cei ce le primesc sa le si citeasca iar Cuvantul Sfant sa aduca rod in inimile lor !

Cum te poti implica?

  • Prin rugaciunea ta –  Pentru realizarea acestui proiect rugaciunea ta este foarte importanta! Roaga-te ca Domnul sa deschida inimile locuitorilor pentru a asculta indemnurile noastre, pentru a accepta si mai apoi pentru a citi Biblia. Rugati-va ca sa ni se permita din partea autoritatilor  sa impartim Nou Testamente oamenilor.
  • Implicare personala- Cu binecuvantarea lui Dumnezeu puteti  coordona o echipa care sa vina si sa se alature proiectului. Cu cat mai multi, cu atat mai bine! Vom fi astfel capabili sa acoperim o suprafata mai mare, ceea ce inseamna ca mai multi oameni vor primii Vestea Buna!
  • Donatii –  Dumnezeu ne-a binecuvantat pana acum cu multe copii ale Noului Testament dar este in continuare nevoie de multe altele. Ne puteti trimite Noi Testamente sau puteti sa sustineti financiar achizitionarea lor. Totodata suportul dumneavoastra poate fi folosit pentru acoperirea altor nevoi: ex: transportul in localitatile respective.
Skills

Posted on

March 14, 2018