PROTECȚIA DOMNULUI

Din slujire, Sfetcu Florin

PROTECȚIA DOMNULUI ESTE PESTE CEI CE SE ÎNCRED ÎN EL !

Atunci când îți dai seama de unde te-a scos Domnul nu poți să faci altceva decât să Îl lauzi pe El și să Îi mulțumești pentru felul în care îți poartă de grijă în orice circumstanță a vieți.

În cursul săptămâni care a trecut am făcut mai multe drumuri cu mașina. Într-una din zile, în timp ce conduceam, am auzit un zgomot destul de deranjant la mașină. Aveam mai de mult acest zgomot, dar nu așa de pronunțat că acum.
Pentru că mi-am dat seama că e ceva care necesită verificare, am hotărât până la urmă să duc mașina la service. În momentul când au ridicat mașina pe elevator mecanicii care o verificau au rămas uimiți de ceea ce au văzut.
Mi-au spus că este o minune că nu mi s-a întâmplat nimic și că oricând aș fi putut să mor la problemele pe care le are mașina.
Dumnezeu este Cel care dintotdeauna mi-a purtat de grijă atât mie cât și familiei mele, Nu am niciun dubiu că El mi-a purtat de grijă și de această dată.
De aceea am totdeauna motive pentru a-L lauda pe Dumnezeu.
Iată de ce spun că atunci când îți dai seama de unde te-a scăpat Dumnezeu nu ai cum să nu te bucuri, nu ai cum să nu Îi mulțumești și să-L lauzi pe Cel care îți oferă protecția Sa în fiecare clipă.

Glorificat și binecuvântat să fie Numele Lui!

Articole Recente

Beciu Noiembrie 2020

Beciu Noiembrie 2020

DISPONIBILITATEA DE A FACE VOIA LUI DUMNEZEU  Ma numesc Sfetcu Florin Iulian și sunt misionarul Bisericii Baptiste Speranța din Draganesti Olt si lucrez in punctul de misiune din comuna Beciu județul Teleorman.Unul din lucrurile importante în lucrarea de misiune este...

Beciu Septembrie 2020

Beciu Septembrie 2020

PLANURILE OMULUI POT FI ÎNCURCATE DAR PLANURILE LUI DUMNEZEU NICIODATĂ! Cu ceva timp în urmă am făcut un proiect pentru copiii din localitatea Beciu,proiectul cuprindea ghiozdane și rechizite școlare pentru copiii defavorizați. Eram destul de descurajat atunci când am...

SPERANȚĂ IN DEZNĂDEJDE

SPERANȚĂ IN DEZNĂDEJDE

SPERANȚĂ IN DEZNĂDEJDE Pace! Îi mulțumim Lui Dumnezeu pentru purtarea de grijă și de această dată. În această lună am reușit să aducem bucurie în inimile mai multor persoane. Una dintre aceste persoane este o femeie văduvă în vârstă de 70 de ani pe care am putut-o...

Share
Share