Provocarile, un test al multumirii

Din slujire, Stoica Marian

La moment de partasie si rugaciune, unde am citit Isaia 12, am avut  bucuria sa experimentez in aceasi zi raspunsul Lui Dumnezeu la rugaciune mea. La acest timp de rugaciune m-am rugat pentru incredere si credinta in El in mijlocul provocarilor care vor veni. Ziua aceea a urma sa fie o zi cu o serie de provocari, peste care am trecut pazit si ocrotit in Numele Lui.

 A inceput cu o izbavire din accident in trafic in Craiova, a continuat cu o defectiune la schimbatorul de viteza trebuind sa conduc peste 70 km doar cu viteza a2 si a4, si a continuat cu o izbavire in trafic pazinduma de un obiect tare care a zburat spre parbrizul masini  mele pe cand eram in miscare, fara sa sparga parbrizul. Toate sau intamplat in decursul de aproximativ 6 ore.

Drag familie in Cristos, va multumesc pentru rugaciunile voastre, El este bun si vine in sprijinul celui care se teme si se increde in El.  Isa 12:2  Iată, Dumnezeu este izbăvirea mea, voi fi plin de încredere…

Finalizare proiect samanta buna 3600 de pachete

Luna Martie am incheiat proiectul Samanta Buna. Am reusit sa achitam in totalitate costurile si au fost distribuite misionarilor Biserici Speranta. Prin aceasta proiect am dus vestea buna, in formatul unui devotional si pliculete de seminte. Sau creat ocazi de discuti si am binecuvantat oameni cu semintele pentru gradina.  

Finalizare usile de la hala

Am fost binecuvantati de prietenul meu Sandu, un om cu o inima mare si darnic care pentru aceasta lucrarea nu ne-a luat nici un ban. Am instalat poarta mare, care se deschide pe role suspendata pentru intrare auto si usa mica. Dumnezeu este minunat, rugativa pentru Sandu, acest om a contribuit substantial prin implicatie practica dar si ca diriginte de santier. Pentru acest proiect nu a vrut sa primeasca nici un sprijin financiar in schmbul munci si efortul pe care la depus.

Proiect cu grupul ,,Sa fim oameni’’

Impreuna cu tineri de la grupul de la noi de acasa, am initiat un proiect de stranger de fonduri. Pe un pret de donatie, curatam tapitaria masini. Bani vor sustine constructia centrului de zi, al Biserici Speranta. Ne bucuram de aceasta ocazie de a sluji si de a strange bani  impreuna.

Slujirea in Craiova

Slujirea in Craiova inseamna deplasarea in fiecare zi de Marti si la evenimente evanghelistice. In zilele de marti, impreuna cu echipa locala mergem in evanghelizare pe strada. Distribuim literature crestina, Nou Testamente si diverse slujiri, cat si eveniment evanghelistice ocazionale. Echipa din Craiova este compusa din membri tineri, care au diverse provocari. Cu o parte din membri ei ma intalnesc regulat, la rugaciune si discuti atat martea cat si telephonic in cursul saptamani.

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/mGhVmz6pzJrYeoo88″ number-photos=”30″ number-photos-per-row=”5″ cache-interval=”0″]

Distribuie

Articole Recente

Familia Stoica, update dec 2021

Familia Stoica, update dec 2021

Slujirea in sfera darului: un cantec de lauda spre Gloria lui Dumnezeu. Departamentul de misiune.-Asistarea misionarilor prin ajutor umanitar....

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Draga familie in Cristos, Cu bucurie si recunostinta va scriu aceste randuri. Sunt incurajat de bunatatea lui Dumnezeu si reflectand la biruinta pe...