fbpx

Punem sămânța cu răbdare

Oct 17, 2022Din slujire, Dumitru Mircea

?

Dragi parteneri care v-ați alăturat misiunii din Corabia,

A trecut ceva timp de când am trimis ultimul Update în legătură cu lucrarea de aici. În această perioadă am răspândit mesajul evangheliei prin patru căi.

Noi Testamente

Orașul nostru este compus în mare parte din cartiere cu case, dar în centru, avem blocuri de locuințe, unde până acum noi am pus accentul în vestirea evangheliei. Lunile trecute am împărțit împreună cu soția, Noi Testamente. Am pus și o invitație la întâlnirile noastre din fiecare Duminică. Domnul ne-a ajutat sa vedem că sunt oameni interesați să citească din Noul Testament. La o scară de bloc am pus în fiecare cutie poștală invitația și Noul Testament. Cand am ieșit, poștașul intra pentru a duce corespondența si, de la ușa blocului, am auzit conversația unui locatar cu acest poștaș. Poștașul i-a cerut voie să ia si el Noul Testament pentru a-l citi.

Rugați-vă ca acest om, care citește din Biblie, să se întoarcă la Dumnezeu și să fie născut din nou.

Tabăra de zi

Anul acesta, am avut două săptămâni în care am organizat cate o tabăra pentru copii. Prima tabără a fost în luna iulie, iar a doua, în luna august. Din nou, echipa cu care am lucrat, a fost familia mea: Cornelia, Damaris și Tiby. Anul acesta s-a schimbat din nou generația cu care lucrăm. Este a treia generație în care investim prin educație biblică. Temele principale ale acestor două tabere au fost ”Cum au devenit animalele și oamenii răi” și ”Pedeapsa sau răscumpărarea”. Bineinteles că aceste subiecte au fost prezentate pe înțelesul celor mici, prin povestiri biblice. Cornelia i-a învățat cântari, iar Tiby a fost responsabil de organizarea jocurilor, Damaris s-a ocupat de proiecție.

Rugați-vă ca acești copii să crească în frica de Domnul și să fie mântuiți!

Sprijin pentru scoală

Cu ajutorul lui Dumnezeu, care lucrează prin credincioșii Lui, și anul acesta au fost ajutați șapte copii cu ghiozdane și rechizite pentru a începe cu bine noul an școlar. Cornelia este cea care coordonează acest proiect. Aportul meu este doar de rugăciune și încurajare. În zona noastră copiii care provin din familiile sărace, au o rată de abandon școlar destul de mare. Scopul nostru cu acest ajutor este ca ei să meargă la școală, să învețe să citească ca să poată studia Biblia

Rugați-vă ca cei ajutați să nu abandoneze școala.

Mesaje pe facebook

”-Ceea ce spui tu este adevărat” .
”-Da, este adevărat, pentru că este o expunere a textului Biblic”.
”-Știu, pentru că si eu citesc Biblia”.
Acestea sunt câteva citate din conversațiile cu oameni care nu merg la biserică. Acestea sunt reacții la mesajele pe care le postez pe pagina de Facebook sau în privat pe Messenger. Am început să fac acest lucru pentru că am observat că atunci când mergeam să vestesc Evanghelia, întâlneam foarte puțini oameni și aproape niciunul nu avea dispoziția să mă asculte. Scopul meu este ca tot mai mulți oameni din Corabia să audă mesajul bun al împăcării cu Dumnezeu prin jertfa Domnului Isus Hristos.

Rugați-vă ca acești oameni care ascultă mesajele postate să fie mântuiți.

Parteneriat

Poți fi implicat în lucrarea de misiune prin următoarele moduri:

  • Fii parte a unei echipe de misiune pe termen scurt.
  • Alatura-te sau condu o echipa de misiune în Corabia și lucrează alături de noi în desfășurarea unor proiecte. misionare, evanghelizarea oamenilor dar și în lucrarea cu copiii.
  • Fii un partener în rugăciune. Deveniți partenerul nostru în rugăciune, rugandu-va 5 minute pe zi sau 5 minute pe săptămâna.
  • Alaturati-va grupului de Facebook: “Impreuna putem aduce speranta păcii”.
  • Fii un mentor. Puteti fi o incurajare pentru mine cu un apel video o data pe luna, un apel telefonic o dată pe luna, mesaj text sau e-mail.
  • Fii un suporter financiar. Sustine-ne financiar donand 20 de lei/luna pentru nevoile personale sau pentru unul dintre proiecte desfășurate în Corabia și lucrarea de înființare de biserici.
  • Fii un Ambasador. Devino unul dintre ambasadorii nostri! Prezinta lucrarea noastra în comunitatea ta sau în biserica locală o data pe luna sau de doua ori pe trimestru.

Articole Recente

Evanghelia schimbă – nov 2018

Evanghelia schimbă – nov 2018

Cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit sa avem activități evanghelistice în cartierul Celei, sa facem vizite și sa ne implicam social.

Corabia Mai 2018

Corabia Mai 2018

”Sănătatea” este răspunsul dat de majoritatea oamenilor la întrebarea:care este cel mai important lucru din viata?

Corabia Aprilie 2018

Corabia Aprilie 2018

Şi chiar dacă mi-aș împărți toată averea pentru hrana săracilor

Corabia Martie 2018

Corabia Martie 2018

Facem misiune cu resursele Împărăției lui Dumnezeu. In luna Martie am văzut pus în practica motto-ul pe care îl avem “Lucram pentru Dumnezeu cu resursele împărăției lui Dumnezeu” Si în acest an Domnul ne-a binecuvântat cu vizita fraților din Deer Park Baptist Church....

Ianuarie 2018 Corabia

Ianuarie 2018 Corabia

Purtare de grija și dezvoltare Purtare de grija “ ....Ci oricare va vrea să fie mare între voi, să fie slujitorul vostru ”   Marcu 10: 43 Pentru luna Ianuarie Dumnezeu ne-a pus pe inima sa slujim mai mult pe cei din cercul nostru de influența. Cu ajutorul asociației...