fbpx

Raport Misiune Decembrie 2021

Jan 1, 2022Comani, Din slujire

Cum spune versetul din Psalmul 92:1-2  ,,Frumos este să lăudăm pe Domnul și să mărim Numele Tău, Preaînalte, să vestim dimineaţa bunătatea Ta și noaptea credincioșia Ta”l, a fel putem spune si noi despre credinciosia lui Dumnezeu aratata fata de noi in anul 2021. Si chiar daca sunt zile la sfarsitul carora crezi ca nu mai poti, asa cum spune Cuvantul, El este Cel care ne inoieste puterile zi de zi. Slavit sa fie Numele Lui! 

Luna decembrie este o luna care te solicita foarte mult, atat spiritual cat si fizic. In preajma sarbatorilor, chiar si cea mai respingatoare inima este gata sa se deschida si sa asculte despre nasterea lui Isus. Ne folosim de orice oportunitate pe  care Dumnezeu ne-o ofera in a duce Vestea Buna.

M-am bucurat sa merg luna aceasta in vizite cu sotia mea, la femei care frecventeaza biserica si am avut conversatii ce imi aratau cum gandesc vizavi de Adevarul lui Dumnezeu. Tanti Onita, una dintre femei, spunea ca si-ar dori sa se boteze, ceea ce m-a bucurat foarte mult.

Sprijinul financiar al  organizatiei LG, a binecuvantat multe familii cu alimente si lemne, lucru care a adus multa bucurie si in acelas timp o usurare. Lemnele sunt foarte scumpe si cei mai multi dintre ei traiesc din pensii care sunt destul de mici. Dumnezeu sa le rasplateasca celor ce au daruit!

Tot in sfera aceasta, s-au implicat si  fratii din Barcelona, carora le suntem multumitori si ne rugam ca Domnul sa le rasplateasca!  Impreuna cu o echipa de frati, din Sebes, un oras din nordul Romaniei, am reusit sa colindam peste 20 de familii. Am dat cadouri copiilor si la sfarsitul zilei am finalizat cu un concert de colinde unde am fost placut surprinsi sa vedem ca oamenii au venit chiar daca erau in mijlocul pregatirilor culinare. Slava Domnului! 

Multumim pentru sustinerea voastra si pentru credinciosia de care ati dat dovada si chiar daca nu ati fost prezenti fizic cu noi in lucrare, v-am simtit implicarea fie ca a fost prin rugaciunile voastre, prin suport financiar, incurajarile pe care ni le-ati dat. Speram sa fiti in continuare alaturi de Domnul, in lucrarea din Comani si ne rugam ca Dumnezeu sa va binecuvinteze pe voi si pe familiile voastre!

Articole Recente

Ucraina și de ce ???

Ucraina și de ce ???

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre

Slujire august 2021

Slujire august 2021

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre