Raul, vezi ce văd Eu?

Jul 29, 2021Costea Raul, Din slujire

Dumnezeu mi-a spus: „Vezi lumea așa cum văd Eu lumea?”. După această pandemie și după ce am slujit într-un mod limitat, Dumnezeu mi-a reîmprospătat viziunea asupra modului în care văd lumea și oamenii. El m-a ajutat să văd cum îi vede pe oameni. Indiferent dacă sunt romi sau români, săraci sau bogați, Isus vrea să-i văd ca pe niște suflete care au nevoie de mântuirea Lui.

Am fost implicat în:

 1. Zilnic, fie online, fie în întâlniri personale, îl prezint pe Iisus în Craiova și în Oltenia.
 2. Săptămânal îi încurajez pe misionari.
 3. Coordonez programul nostru de pregătire misionară E2E.
 4. Am început o nouă serie de predici numite „Întâlniri cu Isus”.
 5. Ajutam săracii livrând alimente și haine.

Totul este despre aducerea lui Isus la oameni și iată câteva reacții de la aceștia:
Laura, în vârstă de 13 ani, după ce a fost expusă învățăturii biblice, a spus: „Isus face o diferență între cei care îi aparțin Lui și cei care nu.”
Celia, în vârstă de 13 ani, a spus: „Mi s-au deschis ochii pentru a vedea cât de frumoasă este viața cu Isus”.
După 6 luni de întâlniri săptămânale cu ea, Emilia, o studentă la medicină în vârstă de 35 de ani, a spus: „Am devenit dependentă de Dumnezeu”.
După ce ne-a vizitat la întâlnirile de duminică dimineață timp de câteva luni, Laurentiu, un ofițer de poliție în vârstă de 42 de ani, a spus: „Venirea săptămânală la biserica voastră m-a ajutat să mă apropii de Dumnezeu”.

Răspunsuri la rugăciuni:

 1. Dumnezeu ne-a răspuns rugăciunilor și a trimis o biserică să ne ajute cu jumătate din banii de chirie de care avem nevoie pentru centrul nostru de slujire pentru următoarele 6 luni.
 2. Chiar dacă luna trecută am avut un accident de mașină în timp ce mergeam sa ducem mesajul lui Isus și mâncare unor oameni săraci, Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunilor și am primit întreaga sumă de care aveam nevoie pentru a cumpăra o altă mașină. (De la compania de asigurări și susținătorii mei.)
 3. Văd din ce în ce mai mult cum Dumnezeu creează încrederea între comunitatea din Craiova și biserica noastră.
 4. Luna aceasta am primit prima noastră echipă internațională pe termen scurt, după mai mult de un an în care nu am avut echipe internaționale.

Cereri de rugăciune:

 1. În prima parte a lunii august, vom avea 2 evenimente majore. Una pentru tineri și una pentru adulți. Vă rugăm să vă rugați ca cei care vor participa să-l experimenteze pe Isus.
 2. Avem un grup World Race care face evanghelizare aproape zilnic cu misionarii noștri. Să vă rugați pentru ca multe suflete să fie mântuite.
 3. Rugați-vă pentru un alt botez pe care intenționăm să îl avem până la sfârșitul anului cu cei care au ales să-L urmeze pe Isus.
 4. Continuați să vă rugați pentru Samy și Sebi pentru a obține mai mulți susținători.
Distribuie

Articole Recente

Slujire August 2023 – Costea Raul

Slujire August 2023 – Costea Raul

"Nimeni nu știa că am gânduri suicidare." Asta a spus o tânără în public, la tabăra de tineri, în timp ce mărturisea că s-a luptat mult să accepte...

Slujire iunie 2023 – Costea Raul

Slujire iunie 2023 – Costea Raul

Botez Iunie 2023 Craiova Lăudăm pe Dumnezeu pentru cele 5 persoane care au ales să-L urmeze pe Domnul prin botez pe 4 iunie. Botezul lor a fost o...

Oare merita?

Oare merita?

Pasiunea vieții mele este să fac ucenici după modelul lui Isus. Așadar, activitățile mele se desfășoară în această sferă; fie că este vorba despre...

Botez Craiova nov 2022

Botez Craiova nov 2022

Veronika Eu sunt Veronika și am 15 ani. M-am născut într-o familie creștină într-un oraș frumos dinsudul Ucrainei, Mykolaiv. Sunt a treia fiică din...

Raul Costea – Newsletter nov 2022

Raul Costea – Newsletter nov 2022

Echipat pentru a Echipa Programul E2E (Echipat pentru a echipa) îi pregătește pe studenți să devină misionari sau îi echipează pe actualii...