fbpx

SĂMÂNȚA SEMĂNATĂ

Jun 23, 2022Din slujire, Dumitru Mircea

?

Corabia fiind un oraș care are puține blocuri și mai multe case, am avut două proiecte diferite:

1. Pentru zona în care sunt numai case, am împărțit un calendar numit  Sămânța bună, împreună cu semințe de legume și flori și invitația la biserică. În această acțiune, noi ca familie, am fost ajutați și de fratele Michael Jordan care face parte din fundația Creștină O.M. Vorbind cu oamenii pe străzi, am observat lipsa lor de interes. De multe ori ascultau ce aveam de spus și nu aveau nici o reacție. Rugați-vă ca toți cei care au primit calendarul și invitația să răspundă, să se întoarcă la Dumnezeu și să vină la întâlnirile grupului nostru de credincioși.

2. Pentru zona în care sunt blocuri, am împărțit câte un Nou Testament și o invitație pentru fiecare apartament. În această activitate am avut și mici încurajări. În  timp ce noi puneam într-o scară de bloc Testamentele, a intrat poștașul și am auzit cum a cerut voie unei persoane să ia un Nou Testament.

Uniți-vă cu noi în a cere lui Dumnezeu ca oamenii care au primit aceste Testamente să fie mântuiți și adăugați la numărul ucenicilor din Corabia.

Slujind cu evanghelia

Mulțumesc Domnului pentru că a dat familiei noastre capacități prin care Îl  putem slujii. Soția mea are abilitatea de a-și dezvolta o rețea de prieteni și de a le împărtăși Vestea Bună a mântuirii. Anul trecut, în una din familiile pe care le vizităm să le vestim Evanghelia, a avut loc o tragedie. Fata lor a avut un accident de mașină în care și-a rupt coloana vertebrala. Cu intervenții chirurgicale acum fata merge pe picioare. În aceasta perioadă noi ne-am rugat și am continuat să-i vizităm. În urmă cu câteva zile, Cornelia s-a întâlnit cu ei si a aflat că fata are nevoie acum de psiholog. Are gânduri că nu mai este normală și că va muri. Cornelia, din nou le-a spus că întoarcerea la Dumnezeu este singura speranță în situația aceasta dar ele nu au avut nici un răspuns. Rugați-vă pentru această familie să se întoarcă la Dumnezeu iar noi să avem înțelepciune pentru a aborda situația aceasta din perspectiva Biblică.

Articole Recente

Evanghelia schimbă – nov 2018

Evanghelia schimbă – nov 2018

Cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit sa avem activități evanghelistice în cartierul Celei, sa facem vizite și sa ne implicam social.

Corabia Mai 2018

Corabia Mai 2018

”Sănătatea” este răspunsul dat de majoritatea oamenilor la întrebarea:care este cel mai important lucru din viata?

Corabia Aprilie 2018

Corabia Aprilie 2018

Şi chiar dacă mi-aș împărți toată averea pentru hrana săracilor

Corabia Martie 2018

Corabia Martie 2018

Facem misiune cu resursele Împărăției lui Dumnezeu. In luna Martie am văzut pus în practica motto-ul pe care îl avem “Lucram pentru Dumnezeu cu resursele împărăției lui Dumnezeu” Si în acest an Domnul ne-a binecuvântat cu vizita fraților din Deer Park Baptist Church....

Ianuarie 2018 Corabia

Ianuarie 2018 Corabia

Purtare de grija și dezvoltare Purtare de grija “ ....Ci oricare va vrea să fie mare între voi, să fie slujitorul vostru ”   Marcu 10: 43 Pentru luna Ianuarie Dumnezeu ne-a pus pe inima sa slujim mai mult pe cei din cercul nostru de influența. Cu ajutorul asociației...